Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves vagyok és szűz?

18 éves vagyok és szűz?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok és még szűz. Ez nm baj? Mert néha úgy érzem hogy igen, sőt el is akarnám veszíteni a szüzességemet, de nem találtam meg hozzá a megfelelő lányt. Elsősorban szeretetre vágyom, hogy együtt szeressük egymást, de közben zavar ez a szüzesség dolog is. Szerinted mi lenne a megoldás?:) (ha ugyan ilyen helyzetbe vagy írhatsz levelet is )

Normális válaszokat várok!

Köszönöm előre is a válaszokat.

18/F

2012. okt. 3. 23:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
olyanoknak akik*
2012. okt. 4. 23:36
 12/13 janicsuhran válasza:
100%
A lófaszt, menj bulizni rugjál be mint az állat :D és csajozz :D azt bassz meg egy kis bibancot :D
2012. okt. 8. 21:31
 13/13 anonim válasza:
60%
Egyeltalán nem baj az, ha 18 évesen szűz vagy! Nagyon becsülendő tőled, h olyannak akarod odaadni ezt a kincsedet aki meg is érdemli, akit szeretsz. Nem kell ezt sűrgetni, mert az első meghatározó lehet majd az életedben (bár ez ember függő). Én 24 évesen vesztettem el, és olyannak adtam oda akit tényleg szerettem és megérdemelte, h elvehesse! Azóta se bántam meg, h ilyen sokáig tarotgattam magamat. 26/f
2012. okt. 9. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!