Szerintetek érdemes teljesen behatolni a csajnak (szűz még) hogyan csináljam hogy nem fájjon neki hanem élvezze?
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 09:33
1/21 anonim válasza:
Esetleg izgasd fel, ne csak durr bele.
2/21 anonim válasza:
Lassan, fokozatosan told be neki, hadd irányítson ő!
Mi misszionáriusba csináltuk először, fogtam a barátom csípőjét és úgy irányítottam, hogy mikor ki,kicsit be..jó..ez már fáj..
Nekem így, fokozatosan és lassan volt jó. Fájt így is, de így biztonságban éreztem magam
19/L
3/21 A kérdező kommentje:
szűz még jó lenne ha felizgatnám és utánna megujjaznám? örülne neki?
2012. okt. 4. 09:38
4/21 Mókusgyilkos válasza:
tudok 1 jó pózt amiben TUTI h nem fog fájni bár vannak "mellékhatásai" is: farkas póz
- ülsz a lyuk mellett és vonyítasz.
5/21 anonim válasza:
Persze, hogy izgasd fel előbb, ez alap, és nem csak a szűzeknél!!!
6/21 A kérdező kommentje:
rendes válaszokat várok
2012. okt. 4. 09:39
7/21 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg, mit szeretne, hogy szeretné. A lányoknak sokkal fontosabb a szüzesség elvesztésének módja, mint a fiúknak.
Beszéld meg vele, mi lenne neki legjobb.
8/21 A kérdező kommentje:
ez jóóó és ha azt mondja hogy izgassam fel azt hogyan tegyem??
2012. okt. 4. 09:41
9/21 anonim válasza:
nyalogasd ujjazd orggazmus közeliig...ott már magasabb a fájdalomküszöb....legalább 20 perc előjáték...de ne mérd stopperrel
10/21 menta34 válasza:
Sosem értem ezt az ujjazás mániát a fiataloknál. Hát van farkad, nem?:) az oké ha benyúlsz néha, meg ha nyalás közben azt is szereti, stb. De hogy a szüzesség elvételt ujjazással kezd, agyrém szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!