Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek érdemes teljesen...

Szerintetek érdemes teljesen behatolni a csajnak (szűz még) hogyan csináljam hogy nem fájjon neki hanem élvezze?

Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 09:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
te csaj vagy?
2012. okt. 4. 09:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint te sem vagy még túl az elsőn.

Ezt nem kell mondania, hogy izgasd fel, ez természetes dolog, különben száraz marad a hüvelye, és akkor biztos, hogy fájni fog.

Csókolózás, ölelés, simogatás, és nem ripsz-ropsz, mert te már bedugnád, a csajoknak több idő kell, főleg, mert félnek kicsit az elsőtől.

Lassan simogasd, ne azt érezze, hogy sietteted. A ciciknél is időzz többet, aztán szép lassan lefelé haladva. Pl. nyálas ujjal simizod alul, aztán lassan egy ujjad bedugod.....

2012. okt. 4. 09:46
 13/21 A kérdező kommentje:
azért mert az újjja mindenkinek kissebb mint a farka és elsőnnek szokja meg és utáána jöhet a farok nem ??
2012. okt. 4. 09:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább az ujjad előtte, aztán jöhet a lényeg.
2012. okt. 4. 09:48
 15/21 A kérdező kommentje:
szerintem is ez a legjobb ha szűz még a csaj
2012. okt. 4. 09:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Itt is olvasgathatsz:

[link]

17/21 anonim ***** válasza:
Én 16 éves voltam az elsőnél, nem volt nagyon túlcifrázva, smároltunk, simogattuk egymást, aztán a srác belecsapott a lecsóba. :D Egyáltalán nem fájt, bár rendesen fel is voltam izgulva ennyitől.
 18/21 A kérdező kommentje:
hát igen ez ettől is függ hogy mennyire vagy felizgulva
2012. okt. 4. 09:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Érezni kell, hogy mikor izgul fel a igazán a lány, ezért kitapasztalnod viszont már neked kell, mivel nem én/mi vagyunk ott:) Kevés izgatás létezik, sok nem. Inkább csináld tovább, ha nem vagy biztos a dolgodban, amikor már nem bírja tovább, akkor már remeg a vágytól, és eléggé észrevehető:) Mondjuk én mindig ideig megyek.
2012. okt. 4. 10:04
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha konkrétan kérdezed, akkor egy jó verzió pl. ez:

1) Nem feltétlenül kell előre elhatározni, hogy most pedig a szüzesség elvesztése következik!Általában a lányok kevésbé stresszelnek, ha spontán jön a dolog és nincs eldöntve előre!(Ha stresszelnek, akkor nehezebb elérni, hogy fájdalommentes és élvezetes legyen már az első alkalom is!)(De vannak határozott lányok is, akik tudják, mit akarnak és nem majréznak!)

2.)Nyugodt, ízléses, biztonságos környezet.

3.) Biztonságos védekezés!

4.) Csók, ölelés, simogatás, szerelmes szavak!

5.) Erogén zónák izgatása: Csókok nyakra, fülre, mellre, hasra, ágyékra, orális izgatás szenvedélyesen az orgazmus közeli állapot eléréséig.

6.) Behatolás határozottan, egy közepes ütemű mozdulattal tövig, előtte a hímvesszővel izgatva a csiklót és a kisajkakat. Ezt úgy kell csinálni, hogy a hímvessző tövig síkossá váljon a lány nedves puncijától.

Ha már jó síkos, akkor irányítsd a hüvely bejárata felé és told be ne túl lassan, de nem is túl gyorsan, de lehetőleg tövig. Ezután állj meg és érezd, hogy mit érez a partnered. Ezután kérdezz, hogy mozgathatod-e. Ha fáj és feszít, akkor várni kell még mozdulatlanul kicsit.Pár perc és elmúlik a feszítés.

Mi a legrosszabb ilyenkor, amit tehetsz? Kihúzni, ha fáj és a lány sziszeg! Hiszen akkor lehet előröl kezdeni majd valamikor a dolgot. Legvalószínűbb, hogy egyáltalán nem fog fájni! ha mégis, akkor rá kell bírni a lányt, hogy ha már eddig eljutottatok, akkor bírja ki még egy kicsit, el fog múlni hamar!És túl lesz rajta!

Ez egy megoldás a kérdésedre.

2012. okt. 5. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!