20 éves szűz fiú vagyok, érdemes örömlány segítségét kérni?
20 éves vagyok és még szűz. 3 éve próbálkozom a lányoknál eddig sikertelenül. A barátaim őszinte, jó megjelenésű emberként ismernek. Nem értem miért nem fogadnak el a lányok, miért nem akarnak velem még csak beszélgetni sem.
Mit gondoltok? Helyes döntés lenne ha megkérnék egy örömlányt, hogy vezessen be a szex rejtelmeibe? (Tudom, hogy szeretetet nem kapok tőle. De nem bánnám. Tudni akarom milyen a szex.)
Nem akarok szűzen meghalni! Segítség!
20/F
Ki tudja (bár ne így legyen), hogy azok a csajok akiket össze tudnál szedni sokkalta rusnya mint az örömlány.
A minőséget pedig meg kell fizetni.
További előnye nem kell izgulni jó volt-e neki.
Én azt javaslom, hogy ne így veszítsd el.
Gondolj bele, elmész egy k*rvához, dugtok egyet, aztán mi lesz? Vagy jön egy lány hirtelen, és ekkor bánni fogod, hogy nem vele vesztetted el, vagy boldogtalan leszel, mert csak szexet kaptál, szeretet nem, pedig úgy az igazi.
Aztán még az is beüthet, - mivel erkölcstelen szakmának gondolják e szolgáltatást, ezáltal azt is, aki igénybe veszi - hogy szóba kerül valahol, és lenéznek emiatt vagy pont ezért nem jön össze valakivel, esetleg szakítás lesz egy kapcsolat vége.
Te tudod, hogy milyen ember vagy, neked kell mérlegelni, aztán dönteni.
Figyelj, ez nem korfüggő. Ha pusztán azért jársz egy csajjal hogy meg dughasd, az szerintem semmivel nem jobb mint az alkalmi vagy a fizetős szex. Érzelmileg ugyanúgy kielégítetlen maradsz.
Viszont érdekes kalad lehet, ha a lelkiismereted és az érzelmeid nem sérülnek miatta.
szerintem érdemes lenne: elgondolkozni azon, hogy miért is nem jött össze? ha már tudod az okát akkor érdemes lenne elgondolkozni, hogy mi a kívánt állapot és hogyan érhetnéd el.
ha nem jött össze nyilván oka van, érdemes lenne rájönni hogy mi az!
ezt a nagy "okosságot" csak azért mondom, mert jártam már hasonlóan nyomorult cipőben! bár jobb később mint soha, de rá fogsz jönni hogy a ku*rva az bizony nem megoldás. inkább előbb, mint utóbb..
20:57
Fogalmam sincs, hogy mi lehet az oka. Nem vagyok bunkó, általában mosolygok, próbálok beszélgetni lányokkal de eddig soha nem jöttem ki belőle sikeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!