20 éves szűz fiú vagyok, érdemes örömlány segítségét kérni?
20 éves vagyok és még szűz. 3 éve próbálkozom a lányoknál eddig sikertelenül. A barátaim őszinte, jó megjelenésű emberként ismernek. Nem értem miért nem fogadnak el a lányok, miért nem akarnak velem még csak beszélgetni sem.
Mit gondoltok? Helyes döntés lenne ha megkérnék egy örömlányt, hogy vezessen be a szex rejtelmeibe? (Tudom, hogy szeretetet nem kapok tőle. De nem bánnám. Tudni akarom milyen a szex.)
Nem akarok szűzen meghalni! Segítség!
20/F
Két probléma szokott lenni!
1. Kishitűség. A kellő önbizalom hiánya.
3. Vagy a túlzott rámenősség, vagy a túlzott mulyaság.
A lányok ugyanúgy vágynak a szexre, mint a fiúk! ezt nem kell misztifikálni.
Egy kapcsolatban egyértelműen meg kell mondani a lánynak, hogy szeretnél vele testi szerelmet! Ezt szépen, ízlésesen, de egyértelműen meg lehet és meg is kell mondani!
És a reakció értelmében cselekedni is kell! Finoman, odaadóan, gyengéden, de határozottan!
#17.
Ugyan, te is tudod, hogy "a vakóságban" NEM őhozzá mész oda!!
Nyilván a könnyebb utat akarod. Az összes csajra haragudni is a könnyebbik út.
Úgy látom mnmd ebben a kérdésben mindenképpen "hibás" kell legyen valaki, vagy te magad, vagy a csajok.
Szerintem keresd a saját utad!
Mégpedig a saját BÉKÉS utadat!
Meg fogják érezni a nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!