Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves szűz fiú vagyok,...

20 éves szűz fiú vagyok, érdemes örömlány segítségét kérni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és még szűz. 3 éve próbálkozom a lányoknál eddig sikertelenül. A barátaim őszinte, jó megjelenésű emberként ismernek. Nem értem miért nem fogadnak el a lányok, miért nem akarnak velem még csak beszélgetni sem.

Mit gondoltok? Helyes döntés lenne ha megkérnék egy örömlányt, hogy vezessen be a szex rejtelmeibe? (Tudom, hogy szeretetet nem kapok tőle. De nem bánnám. Tudni akarom milyen a szex.)

Nem akarok szűzen meghalni! Segítség!

20/F

2011. nov. 3. 20:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
jah meg persze hozzá teszem hogy hazudhatod bárkinek azt hogy egy cajjal vesztetted el buliban s nem ismerted. s akkor nem kell mondanod hogy valojában egy prostival volt
2011. nov. 7. 17:59
 32/38 anonim ***** válasza:
43%

Két probléma szokott lenni!

1. Kishitűség. A kellő önbizalom hiánya.

3. Vagy a túlzott rámenősség, vagy a túlzott mulyaság.

A lányok ugyanúgy vágynak a szexre, mint a fiúk! ezt nem kell misztifikálni.

Egy kapcsolatban egyértelműen meg kell mondani a lánynak, hogy szeretnél vele testi szerelmet! Ezt szépen, ízlésesen, de egyértelműen meg lehet és meg is kell mondani!

És a reakció értelmében cselekedni is kell! Finoman, odaadóan, gyengéden, de határozottan!

2011. nov. 7. 20:13
 33/38 Danee777 válasza:
ha te erkölcsileg nem sérűlsz ebben akk tedd meg.. ha meg igen akk meg várj még egy kicsit... dobd be magad.... legfeljebb ha félős vagy a lányokkal akk menj el a haverokkal...;)
2011. nov. 16. 17:57
 34/38 anonim válasza:
75%
Az örömlányok elveszik a pénzed és a szüzességed, visszajáróként meg kapsz valami jó kis herpeszt XD
2011. dec. 20. 20:10
 35/38 anonim ***** válasza:
Csajozz, fektess egy kis energiát barátnő szerzésbe. Legyél bátor, tegyél néha olyan dolgokat, amiket nem szoktál. Menj el egyedül ismerkedni, a haverok nem kell, hogy veled legyenek, azok csak barmok. Csajozni egyedül kell. Nekem sincs senkim, nem is volt, de ne add fel.
2012. jan. 10. 22:08
 36/38 anonim ***** válasza:

#17.

Ugyan, te is tudod, hogy "a vakóságban" NEM őhozzá mész oda!!

Nyilván a könnyebb utat akarod. Az összes csajra haragudni is a könnyebbik út.

Úgy látom mnmd ebben a kérdésben mindenképpen "hibás" kell legyen valaki, vagy te magad, vagy a csajok.

Szerintem keresd a saját utad!

Mégpedig a saját BÉKÉS utadat!

Meg fogják érezni a nők!

2020. nov. 17. 05:54
 37/38 anonim ***** válasza:
...valóságban...
2020. nov. 17. 05:55
 38/38 anonim ***** válasza:

#32.!

#35.!

2020. nov. 17. 05:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!