20 éves szűz fiú vagyok, érdemes örömlány segítségét kérni?
20 éves vagyok és még szűz. 3 éve próbálkozom a lányoknál eddig sikertelenül. A barátaim őszinte, jó megjelenésű emberként ismernek. Nem értem miért nem fogadnak el a lányok, miért nem akarnak velem még csak beszélgetni sem.
Mit gondoltok? Helyes döntés lenne ha megkérnék egy örömlányt, hogy vezessen be a szex rejtelmeibe? (Tudom, hogy szeretetet nem kapok tőle. De nem bánnám. Tudni akarom milyen a szex.)
Nem akarok szűzen meghalni! Segítség!
20/F
HTC-evo NEM JOU.
:D:D:D::D:D:D:D etz elképesztőő:D:D:D:D:D:D:
semmiképp!
19 éves szűz csaj vagyok!tudod h örülnék egy korodbeli szűznek ? :D és biztos sok másik lány%
Érdekes ilyenkor rögtön előkerülnek az ilyen srácokról álmodozó lányok. Bullshit!
Szerintem a tanácsolt diszkós r_bancoknál ötvenszer igényesebb nőket találsz a hivatásosok között. Persze a lákáson fogadó, masszírozós, fürdős típusra gondolok. Sokuknál fel is van tüntetve hogy "szűztelenítést" vállal.
hát az f@sza
menjél csak!
menj nyugodtan
09:16
Teljesen igazad van! Azt vettem észre, ha felmerül ez a téma akár GYK-án akár baráti körben, akkor jön a sok síránkozó velem egykorú szűz csajszi és sajnálva mondja, hogy jaj NE TEDD, én értékelném ha ilyen pasim lenne. De valóságban meg ha odamegyek hozzá akkor meg simán le lehet olvasni az arcáról, hogy na kopj már le béna gyerek. Hát ezek után én egy lányra sem fogok várni.
nem kell pszichodoki, Brian Tracy-t hallgassátok meg és már is máshogy érziztek majd magatokat
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!