Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves szűz fiú vagyok,...

20 éves szűz fiú vagyok, érdemes örömlány segítségét kérni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és még szűz. 3 éve próbálkozom a lányoknál eddig sikertelenül. A barátaim őszinte, jó megjelenésű emberként ismernek. Nem értem miért nem fogadnak el a lányok, miért nem akarnak velem még csak beszélgetni sem.

Mit gondoltok? Helyes döntés lenne ha megkérnék egy örömlányt, hogy vezessen be a szex rejtelmeibe? (Tudom, hogy szeretetet nem kapok tőle. De nem bánnám. Tudni akarom milyen a szex.)

Nem akarok szűzen meghalni! Segítség!

20/F

2011. nov. 3. 20:22
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
pedig nyilván van! mert ha nem lenne akkor becsajoztál volna! a túlzott kedvesség sem jó ám... de így 5 sor alapján nem fogom tudni megmondani hogy mi az...
2011. nov. 3. 21:14
 12/38 anonim ***** válasza:

HTC-evo NEM JOU.

:D:D:D::D:D:D:D etz elképesztőő:D:D:D:D:D:D:

2011. nov. 3. 21:44
 13/38 anonim ***** válasza:

semmiképp!

19 éves szűz csaj vagyok!tudod h örülnék egy korodbeli szűznek ? :D és biztos sok másik lány%

2011. nov. 3. 21:50
 14/38 anonim ***** válasza:
NEM!!!
2011. nov. 3. 22:36
 15/38 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes ilyenkor rögtön előkerülnek az ilyen srácokról álmodozó lányok. Bullshit!

Szerintem a tanácsolt diszkós r_bancoknál ötvenszer igényesebb nőket találsz a hivatásosok között. Persze a lákáson fogadó, masszírozós, fürdős típusra gondolok. Sokuknál fel is van tüntetve hogy "szűztelenítést" vállal.

2011. nov. 4. 09:16
 16/38 anonim ***** válasza:

hát az f@sza

menjél csak!

menj nyugodtan

2011. nov. 4. 09:19
 17/38 A kérdező kommentje:

09:16

Teljesen igazad van! Azt vettem észre, ha felmerül ez a téma akár GYK-án akár baráti körben, akkor jön a sok síránkozó velem egykorú szűz csajszi és sajnálva mondja, hogy jaj NE TEDD, én értékelném ha ilyen pasim lenne. De valóságban meg ha odamegyek hozzá akkor meg simán le lehet olvasni az arcáról, hogy na kopj már le béna gyerek. Hát ezek után én egy lányra sem fogok várni.

2011. nov. 4. 11:27
 18/38 anonim válasza:
én is 19 éves fiu szűz vok hát igy nők terén nem igazán jött össze sok:( remélem össze jön ugyan olyan cipőben járok mint te
2011. nov. 4. 19:17
 19/38 anonim ***** válasza:
HasOnló cipőben járok én is 20 vagyok, de én annyira kezdeményezni sem kezdeményezem, lelki okok miatt vagyok még mindig szűz, egy pszichológust fel fogok keresni, neked az nem oldaná meg a problémád?
2011. nov. 5. 09:28
 20/38 anonim ***** válasza:

nem kell pszichodoki, Brian Tracy-t hallgassátok meg és már is máshogy érziztek majd magatokat

f18

2011. nov. 5. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!