Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves szűz fiú vagyok,...

20 éves szűz fiú vagyok, érdemes örömlány segítségét kérni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és még szűz. 3 éve próbálkozom a lányoknál eddig sikertelenül. A barátaim őszinte, jó megjelenésű emberként ismernek. Nem értem miért nem fogadnak el a lányok, miért nem akarnak velem még csak beszélgetni sem.

Mit gondoltok? Helyes döntés lenne ha megkérnék egy örömlányt, hogy vezessen be a szex rejtelmeibe? (Tudom, hogy szeretetet nem kapok tőle. De nem bánnám. Tudni akarom milyen a szex.)

Nem akarok szűzen meghalni! Segítség!

20/F

2011. nov. 3. 20:22
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
84%

HA úgy érzed hogy a prosti segíthet hajrá.De attól még ugyanaz lesz a helyzet mint most.Le fognak koptatni, vagy nem tom, amit írtál. Mivel most sincs rád írva,hogy szűz vagy, később sem lesz, hogy nem vagy. Mindenesetre fontold meg.

Én is szűz vagyok, lány, és idősebb mint te. DE nálam az a baj,hogy a 164 centimhez 74 kiló vagyok..Tehát tudom az okokat. :D Persze ha az a sok baromság,hogy a belső fontosabb mint a külső igaz volna, már lehetne valakim :D

Én mindenesetre bizakodó vagyok csak találok valakit aki szereti a kerek lányokat.Nem fogok szüzen meghalni és te sem. Nyugi.Nem vagy egyedül.

(Már látom magam előtt a kommenteket,hogy mindenki beírja fogyjak le, előre is köszi a hasznos tanácsot;) )

2011. nov. 5. 21:14
 22/38 A kérdező kommentje:

21:14 köszönöm a hozzászólást!

De jó, hogy megint itt egy szűzlány aki velem együtt sír, hogy nincsen senkije sem. Amúgy lenne egy kérdésem, ha odamenne hozzád az utcán egy 195 magas, 100 kg-os, elegáns megjelenésű, igényes pasi és elhívna randira igent mondanál?

2011. nov. 5. 22:23
 23/38 anonim ***** válasza:
ha nagyon reménytelennek érzi a helyzetét akkor biztosan igent mondana, de egy bret pityel szivesebben lenne együtt ,nem?
2011. nov. 6. 08:05
 24/38 A kérdező kommentje:
Hát oké legyen a bred pityel, de ő sem egy angelina dzsolí
2011. nov. 6. 10:48
 25/38 anonim ***** válasza:

Bár nem tőlem kérdezted, de...

Szerintem ez a leírás elég jól hangzik, bár nem mindegy, hogy hogyan oszlik el az a 100 kiló.

Ha csakúgy leszólítana az utcán, szívesen beszélgetnék vele (ha olyan a helyzet persze, mondjuk buszra várva vagy buszon..), aztán ha az alapján szimpatikus, igent mondanék. Mondjuk csak úgy beszélgetni szinte bárkivel leállnék.

2 percnyi beszélgetés alapján, akármilyen jól néz ki valaki, nem mennék bele egy randiba.

2011. nov. 6. 17:20
 26/38 anonim válasza:

nem lehet hogy túl nyálas a viselkedésed? vagy az hogy ha odamész valakihez túl ideges vagy és nem azt látják rajtad hogy felszabadult, jó fej srác vagy?

nem rossz indulatból kérdem de sok lánynak nem jönnek be a túldíszített szövegek vagy az hogy egy tök ideges pasi össze vissza hadovál.

2011. nov. 7. 17:53
 27/38 anonim válasza:

Igen helyes majd jó kis fas*z gombát elkapsz tőle!!

Hát ha neked ez kell...

2011. nov. 7. 17:55
 28/38 anonim válasza:

20 éves vagyok, szintúgy szűz. A legrosszabb, hogy rólam ezt gondolnák a legutolsónak. Már 15 évesen, amikor még fel mertem vállalni, hogy szűz vagyok, akkor is rengetegszer csodálkoztak, hogy "Teeee??? Szűűűz??? Na ne szivass." Kérdem, miért ennyire meglepő. Válasz, mert annyira olyan a külsőm és a személyiségem, hogy könnyedén tudnék lányokat ágyba vinni.

Na most ilyen helyzetben szerinted nem gondolkodom minden nap, hogy nem sikerül? Ha azoknak az embereknek is az ellenkezője jön le, akik alig ismernek? Elképszetően lehangoló, mert egyértelműen itt valami személyiségbeli hiba van. És egyszerűen nem bírok rájönni.

Én is egyre inkább gondolkodom a prostin. Az szerintem meg egy értelmetlen közhely, hogy "később bánnád, meg hogy hogyan vallanád be a barátnődnek". Egyszerűen, letagadnám. Ez egy titok lenne.

2011. nov. 7. 17:55
 29/38 anonim ***** válasza:

Nem akarok szűzen meghalni! Segítség XDD

én nem tenném a helyedben,mert az gáz.és majd a kovetkező csajod igy ugy fog rád nézni.. de ha nagyon akarod tedd ami neked jó:D

2011. nov. 7. 17:56
 30/38 anonim ***** válasza:
59%

menjél nyugadtan k.hoz, megjön az önbizalmad, és másképp fogod lűtni a dolgokat.

Ha van eszed ezek után nem arra fogsz gondolni ha egy csajt akarsz meghódítani, hogy milyen is lesz megd..ni, hanem az érzelmekre fogsz koncentrálni.

Ne a fogatlan cigányk..at válaszd, akik az utcán állnak, hanem valami normális otthonihoz menj, olyanhoz aki tetszik. Inkább fiatalhoz, mint öreghez: max. 23ig

2011. nov. 7. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!