Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még manapság szűz...

Vannak még manapság szűz lányok 20-25 év felett?

Figyelt kérdés
Régebben nem az volt a természetes, hogy a nászéjszakán csinálja a pár elsőnek?:D

2012. okt. 3. 07:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%

utolsó nem tudom ki moderáltatta ki de akkor is hülyeséget írtál. ha ismernél szűz lányokat, tudnád hogy nem igaz amit leírtál.

vagy ha nem te írtad amit idéztél, de egyetértesz, akkor is ez a helyzet.

tudod általánosítani negatívan és pozitívan is lehet, csak attól még mindkettő általánosítás.

2012. okt. 4. 09:23
 22/28 anonim ***** válasza:

Én három 20 feletti szűzlánnyal találkoztam.

Ebből 2 elég túlsúlyos volt, egyiket pedig molesztálták kamaszkorában, ezért nagyon visszahúzódó lett és önállótlan, gyermeklelkű apuci kislánya.

2012. okt. 4. 17:00
 23/28 anonim ***** válasza:
49%

Az én nagylányom 17 éves,és ő is szűz!!Hál isten!!

A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.

# 9/22 Időpont tegnap 10:10

Te csak azt hiszed.

Én 15 évesen vesztettem el, anyukám meg úgy hiszi, hogy 20 évesen. Hinni a templomban kell.

2012. okt. 4. 19:53
 24/28 anonim ***** válasza:
49%
Húú de klassz csaj vagy!!!
2012. okt. 5. 08:31
 25/28 anonim ***** válasza:

Amúgy miért kell a 17éves lány anykáját csesztetni? -.-"

Én is annyi vagyok, még szűz (barátom van ő az első) és anyukám tud mindent, azt is hogy tervezgetjük..nem is tudnám előle titkolni..

2012. okt. 5. 14:09
 26/28 anonim ***** válasza:
Azért, mert ezeknek a nagypofájuaknak mindenkit csesztetni kell, aki másképpen éli életét mint amit ők elképzelnek jónak.
2012. okt. 5. 14:48
 27/28 anonim ***** válasza:
lehet hogy a modor nem tetszik, de attól még igaza van. a legtöbb gyerek sokmindenben hazudik a szülőnek. naiv gondolat ilyet írni, ha csak nem cellában tartja láncra verve erényövvel. kivéve ha a szomszéd fiú lakatos...
2012. okt. 6. 09:00
 28/28 anonim válasza:

Igen vannak.Én 21 éves vagyok és még mindig szüz.Az egyik barátnőm is annyi és ő szintén szüz.

L

2012. dec. 25. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!