Hát nem tudom... Talán az igények nőttek. Sok csajnál próbálkoztam, mind elhajtott. Gyúrni kéne, meg úgy összességében jobb pasinak lenni na. Nem baj talán holnap...
2012. jan. 16. 01:50
2/33 anonim válasza:
Statisztikát vezetsz arról, hogy mennyi szűz srác van?
Az meg nem "puhap*csség", hogy egy srác nem dug meg mindenkit, akinek a lába között nem lóg "valami"...
2012. jan. 16. 01:50
3/33 anonim válasza:
tamponzsinór :D?
2012. jan. 16. 01:51
4/33 anonim válasza:
Mert nem elégednek meg a rendes lányokkal..
2012. jan. 16. 01:51
5/33 anonim válasza:
körülbelül ~150 nőnél próbálkoztam be eddig életemben. most vagyok 21 éves. szűz.
2012. jan. 16. 01:52
6/33 anonim válasza:
F@sz bammeg... azé' van idézőjelbe. :D
7/33 anonim válasza:
19 éves koromig nem jött össze nekem se semmi, el is mentem egy prostihoz, azt ennyi. De van aki 25-30 évesen is szűz. Őket nem értem.
8/33 anonim válasza:
nincs hadsereg, nincs az a hajtás- hogy ha ma nem megyek neked mari lehet nem látsz többet......
Magyar Honvédségnél kell panaszt tenni, de ez vicc
tény és való valamilyen sport önbizalmat is adhat magunknak fiúknak, számomra nagyon ugy érzem ez hozott változást
azonban az 1ik oltári nagy probléma a számitogép negativ oldala wow...... most a lányok ezt nem látják át annyira dehát van akit más sem érdekel
2012. jan. 16. 01:53
9/33 zseni001 válasza:
Miért 50 évvel ezelőtt éltél, hogy tudod? Zavar? Szerintem meg kell becsülni azokat, akik a házasságon belül akarják csinálni, nagyon kevés van. Mindenki kféljen össze-vissza, aztán abortusz stb.? Vagy, próbáljon meg 4 barátnőt, de mindegyiket megkfélte azt sem tudja már kitől van gyereke és még sem tartja élete szerelmének a jelenlegit? Mert mindenki őhozzá igazodjon, ő meg nem tud senkinek. Az a szánalmas, hogy 14 évesen rIbancnak hívják a lányokat nem alaptalanul. Az a puhap*csség, hogy senki nem tudja magát egy nő mellett elkötelezni magát...B@sszus.
2012. jan. 16. 01:56
10/33 anonim válasza:
aki rátermett az még wowban is be tud csajozni. vannak szerepjátékos csajok is...
másik meg: nincs több mint máskor, csak átalában nagyobb arányban lógnak a neten, mint azok akiknek van kivel. én nem vagyok szüz ugyan, de aki még az, az általában gyakrabban foglalkozik nettel mint aki nem az. ez életvitelfüggő. nincs valami nagy korrelácio a kettő között, de valamennyi biztosan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!