Miért van manapság ennyi szűz fiú?
ok h nemek felcserélődése, nade ennyire?
már nem divat a k*rvázás vagy csak sziplán ennyire puhap*cs lett mindenki?
# 7/20 ma 01:52
na pont ezt nem értem, hogy nektek nem ciki k*rvázni, mégis inkább 30 éves koráig szűzmarad, aztán csodálkozik hogy akkor már elvárnák a nők hogy tudjon is valamit, és ne menjen el az első 5 percben...
zseni001
1. létezik gumióvszer, feltalálták..
2. így nem lesznek tapasztalt férfiak, baszus, nehogy már mi tanítsuk be őket...
"Másrészt manapság túl sok mindent lehet úgymond az ismerkedés helyett csinálni, itt főként a netre gondolok, így sokan ebbe menekülnek. Régen nem futhattál nagyon el e dolgok elől, mert nem volt hova."
miről beszélsz?
aki sexelni akar az sexeljen, és ne a neten kérdezze hogy "szűz vagyok, ciki?"
aki erre használja a netet, az nem netezni akar, csak nem tud mást, mert puhap*cs, de az meg nehogy már a net hibája legyen....
# 12/24 tegnap 02:13
az hogy te sport helyett zabálsz, vagy nem mosol fogat v stb (mert én ilyeneken látom hogy elutasítják) akkor ne csodálkozz.
de ez sem a média hibája, másrészt mint már említettem: fizetős szolgáltatás. (ha nincs pénzed, akkor régen is elutasítottak volna, nem csak a média világában...tudod, genetika: az oroszlán legyen erős, hogy életképes utódja legyen, és tudjon kaját szerezni, hogy az életképes utód életbenmaradjon...
(remélem érted. ha nem akkor megintcsak ne csodálkozz, a nők az IQ-t is szeretik...)
# 20/25 tegnap 15:02
a te indokod érthető...mondjuk az ilyen szülőt se értem...fiút nem elengedni buliba, nade mindegy ...
"miről beszélsz?
aki sexelni akar az sexeljen, és ne a neten kérdezze hogy "szűz vagyok, ciki?"
aki erre használja a netet, az nem netezni akar, csak nem tud mást, mert puhap*cs, de az meg nehogy már a net hibája legyen.... "
Nem tudod, miről beszélsz. Ha egy pasi a mai korban sikertelen a csajozásban, vagy akármiben, simán menekülhet számítógépes játékokba, egész nap filmet néz, stb. 50 évvel ezelőtt nem volt ilyesmi, nem szakadhattál el a valóságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!