Miért van manapság ennyi szűz fiú?
ok h nemek felcserélődése, nade ennyire?
már nem divat a k*rvázás vagy csak sziplán ennyire puhap*cs lett mindenki?
Nagyon sok lánynál próbálkoztam neten és élőben egyaránt ismerkedni, de egy sem mutatatott viszont érdeklődést különösebben vagy lekoptatott ki szépne, ki durván.
Nem tudom mi van ezekkel a mai lányokkal, nekik senki sem jó?
Én meg sem tudnám számolni hány lány tetszett már meg nem csak külsőre, hanem jellemre is, de persze ők elutasítottak. Ráadásul úgy, hogy ismerkedni esélyt sem adtak. -.-
Így ezek után én már nem is kezdeményezek, minek?!
Úgyis a lányok döntenek és nekik senki sem jó vagy valami négert várnak vagy a szőke herceget vagy valami milliárdost?!
Beteg romlott ez a mai társadalom és ahogy előttem leírták szerintem is a média felelős nagyrészt meg a facebook ezért.
22/F
Még is ,te is a fészen keresed a lányt!
Nincs olyan, hogy nem merem megszólítani.
ma 02:15
Na és mit érek a facebook-kal?
Hiába van meg, ha rá is írtam lányokra, lekoptattak csak buta pitsák vannak ott fent.
Normális lányokra még rá sem lehet írni, mert tiltják, hogy idegenek lássák az adatlapjukat vagy írjanak üzenetet nekik.
"vadgesztenye válasza:
Mert nem elégednek meg a rendes lányokkal.."
Mert te aztán k.rva rendes vagy. :D
Amúgy még jó hogy van ez a bu ziság. Tudjátok amikor a szűz köcs0gök egymást kúrogatják. Na ha még ez sem lenne, mennyi szüzike lenne..Te jó ég!
Te nagyon hulye!
Szerinted ezek a sracok azert szuzek, mert a hazassagig akarnak varni??
Jo naiv vagy:D
a csodálatos nyugati civilizációban erősen túl van misztifikálva és súlyozva a női nem! lassan nőközpontú társadalom leszünk!
a lányokat elkényeztetik, beléjük nevelik, hogy nekik csak a tökéletes és vagy gazdag férfiak feleljenek meg.
igazi kis ri*bancokat nevelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!