Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Manapság egy fiú részéről...

Manapság egy fiú részéről mennyire nagy elvárás az, hogy a barátnője akit választ, szűz legyen vagy legalábbis nem ment rajta át a fél város?

Figyelt kérdés

kíváncsi vagyok a véleményetekre:D

lányok is írhatnak.

2010. júl. 22. 00:38
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
37%
a pasik ugyis a ribiket szeretik.. szal.. :(
2010. júl. 22. 00:39
 2/59 A kérdező kommentje:
hát azért biztos van olyan,aki nem szereti a ribiket...
2010. júl. 22. 00:45
 3/59 anonim ***** válasza:
88%

hát, nekem nem elvárás, de nagyon örülnék ha a szerelmemnek én vehetném el a szüzességét:)

(volt több bnőm is, elég sokáig tartottak ezek a kapcsolatok (nem volt már egyikük se szűz), és nem jutott eszembe ilyen, mert szerettem.. szval ja)

18f

2010. júl. 22. 00:46
 4/59 anonim ***** válasza:
45%
utolsó, most mit alszenteskedsz?? engem 1 pasi azért hajtott el, mert nem voltam ribi... hat, majd az leszek, ha ez kell nektek.. :S
2010. júl. 22. 00:46
 5/59 A kérdező kommentje:

azért mondhatta azt, mert egy szűz lánnyal gondolom sokat kell törődni mint az aki már nem szűz.-mert az tágabb azért...

de emiatt nem kéne neked is ribinek lenned,tudod nem minden pasi ilyen,aki meg csak a ribikre hajt azt meg le kell sz@rni :)

2010. júl. 22. 00:50
 6/59 anonim ***** válasza:
90%
Én most szombaton koptattam le egy igen csinos lányt magamról a szombati buliban; régen láttam vagy 4 éve és vagy négy évvel fiatalabb nálam (23 vok) alapból dörgölödve jött oda hozzám és azt mondta, " veled csókoloztam először életemben" erre én; az jó, mert akkor a bödüs életben nem felejtesz el...de azt azért kimondatlanul gondoltam is utána hogy; de azért most nincs kedvem megkefélni tudván rólad hogy a fél város átment azóta rajtad, szóval, nah, nem mind1, amúgy meg tudjátok meg lányok egy férfinak egy nő szűzességét elvenni a legnagyobb megtiszteltetés!!! olyankor a legkeményebb fickók is azt mormolják magukban, KÖSZÖNÖM ISTENEM! és persze neked szépség, hogy velem hálod el első "bűnös estéd";)
2010. júl. 22. 00:52
 7/59 anonim ***** válasza:
100%

én most szakítottam a barátommal, mert nagyon eröltette a szexet, én pedig még nem akartam elveszteni a szüzességemet, legalább még 1 évig.

de már tényleg énis kezdem azt hinni hogy a ribanckodás a menő...

15/L

2010. júl. 22. 00:52
 8/59 anonim ***** válasza:
74%
xD Attól még, hogy menő, nem biztos, hogy az a tuti... Lehet valaki menő, de szar az élete, rosszul érzi magát satöbbi...
2010. júl. 22. 00:54
 9/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a menő, akinek faxa egyénisége van... Eltudja dönteni például, hogy mikor érdemes elveszteni a szüzességét, meg tudja állapítani, hogy milyen csajt érdemes felszedni, alkalmazkodni tud a környezetéhez, ilyesmik és nem úszik az árral. Sőt egy újabb áramlatot indít/akar indítani...
2010. júl. 22. 00:59
 10/59 A kérdező kommentje:

00.52 szóval egy fiúnak igazán nagy megtiszteltetés ,hogy elveheti a szüzességét egy lánynak :))

szerintem még egy fiú sem szereti a ribanc lányokat, nekik csak azért kellenek általában az olyan mindenre kapható lányok,hogy kielégülhessenek.szóval azilyeneknek csak a szex a lényeg.

2010. júl. 22. 01:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!