Manapság egy fiú részéről mennyire nagy elvárás az, hogy a barátnője akit választ, szűz legyen vagy legalábbis nem ment rajta át a fél város?
kíváncsi vagyok a véleményetekre:D
lányok is írhatnak.
hát, nekem nem elvárás, de nagyon örülnék ha a szerelmemnek én vehetném el a szüzességét:)
(volt több bnőm is, elég sokáig tartottak ezek a kapcsolatok (nem volt már egyikük se szűz), és nem jutott eszembe ilyen, mert szerettem.. szval ja)
18f
azért mondhatta azt, mert egy szűz lánnyal gondolom sokat kell törődni mint az aki már nem szűz.-mert az tágabb azért...
de emiatt nem kéne neked is ribinek lenned,tudod nem minden pasi ilyen,aki meg csak a ribikre hajt azt meg le kell sz@rni :)
én most szakítottam a barátommal, mert nagyon eröltette a szexet, én pedig még nem akartam elveszteni a szüzességemet, legalább még 1 évig.
de már tényleg énis kezdem azt hinni hogy a ribanckodás a menő...
15/L
00.52 szóval egy fiúnak igazán nagy megtiszteltetés ,hogy elveheti a szüzességét egy lánynak :))
szerintem még egy fiú sem szereti a ribanc lányokat, nekik csak azért kellenek általában az olyan mindenre kapható lányok,hogy kielégülhessenek.szóval azilyeneknek csak a szex a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!