Manapság egy fiú részéről mennyire nagy elvárás az, hogy a barátnője akit választ, szűz legyen vagy legalábbis nem ment rajta át a fél város?
kíváncsi vagyok a véleményetekre:D
lányok is írhatnak.
12.23-jól látod a helyzeted.az ilyen fiúkból kevés van:S:/
én nem azt mondtam, hogy kötelező legyen minden lánynak szüznek lennie még akár 20 éves korában is...
csak ahogy elnézem manapság a tiniket majdnem mind olyan 13-15-16 évesen veszti el a szüzességét. kíváncsi voltam , hogy a fiúk mit gondolnak erről. a szüzességről.
én 18 vagyok és még szűz, de volt hogy cikiztek emiatt.ha nem is mondták ki, de tudtam, hogy lenéznek emiatt.
14:31
Mert nem ismerted meg eléggé, ha én valakit teljesen ismerek és úgy vagyunk együtt soha nem szakítunk.
na, akkor ébredj fel.. mindig ott van a szakitás lehetősége. nem ismertem eléggé?? akkor már 3 éve volt, hogy ismertük egymást. vagy te 5-6 évig jársz valakivel, szex nélkül, hogy megismerd?
kérdező, én nem tartom soknak azt az 1 pasit, akivel voltam.. mondjuk, 20 éves koromra ez nem gáz. a tiniket meg én se értem.. most tettem fel 1 kérdést, h tudja-e vki még rajtam kivül, h a megszakitás nem védekezés, erre 1 15 éves azt irja, h ő tudja, de ha terhes lesz, majd elveteti, tudja, h lehetne gumival, de az mindig " elfelejtődik ".. ezen behaltam, h lehet ennyire buta valaki? vélaszoljatok rá, ha akartok.. sőt, válaszoljatok, ne legyek egyedul a " vitaban "..
14:34
Én örülök, hogy szűz vagy:)
Kevés ilyen lány van sajnos, mindegyik odaadja magát egyből a hülye gyerekeknek akik menőznek, aztán meg jól kihasználják őket.
Annak add majd oda, aki tényleg szeretni fog és nem csak kihasználni akar, akik meg cikiznek azokkal ne törődj, csak azért cikiznek mert ők csak azért vesztették el mert őket is cikizték, és most ők is ezt teszik másokkal, sok éretlen kis idióta.
Én is szűz vagyok, és engem is cikiznek, de én csak mosolygok rajtuk:)
20f
14:38
Nem, én pusztán jó emberismerő vagyok, és nem hiszem el amit más hazudik nekem.
14:39
Tényleg nagy "szerelem" lehetett hogyha már együtt sem vagytok, már bocs:D
14:41
Nem vagyok tökéletes, én csak fejlesztette magam évekig, hogy jól kiismerjem az embereket, így nem ér csalódás mert tudom, hogy kitől mit várhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!