Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Manapság egy fiú részéről...

Manapság egy fiú részéről mennyire nagy elvárás az, hogy a barátnője akit választ, szűz legyen vagy legalábbis nem ment rajta át a fél város?

Figyelt kérdés

kíváncsi vagyok a véleményetekre:D

lányok is írhatnak.

2010. júl. 22. 00:38
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró ok, ha nem szűz, mert én még az vagyok, és olyan lánnyal szeretném elveszteni aki szintén szűz.
2010. júl. 22. 06:47
 22/59 anonim válasza:

hát sztem a qrvák nem kellenek egy fiunak se..tapasztalatból mondom...elég sok sráccal lefeküdtem már és esélyem sincs egy normális kapcsolatra mer mindenki tud rólam mindent:( és épp ezér mindenkinek cs a szex miatt kellenék és hiába próbálom bebizonyitani h már megváltoztam, senki se hisz nekem...akk meg fölösleges erőlködnöm uh maradok az eddigi életvitelemnél...

de azér higgyétek el h nem vmi jó igy élni:'(

2010. júl. 22. 11:32
 23/59 anonim ***** válasza:

Én örülnék ha szűz barátnővel hozna össze a sors. Legfőképp mert én is az vagyok. De az sem baj ha nem az és az nem zavarja, hogy én az vagyok. Abból viszont nem kérek akin végigment mindenki.

21F

2010. júl. 22. 12:13
 24/59 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

Szerintem az tényleg isteni dolog, ha egy másik fiú még nem volt olyan értelemben a lánnyal előtted. Tudod, hogy olyat mutatsz neki, ami "új" és meghitt pillanatokat él át veled.

Ez persze akkor a legjobb,ha szereted a lányt és képes vagy rá várni, (még akkor is, ha szétdurransz, annyira kívánod)

Azt a pillanatot, amikor azt mondja "édesem, szeretném neked adni a szüzességemet" Ha ezt egy szűz férfinak mondják, akkor az lesz az a mondat, amire életében emlékezni fog. Ez egy olyan dolog, ami az emberrel egyszer történhet meg életében. Vannak olyan fiúk, akik rögtön a szexet akarják, de általában azoknak nem jut csaj a legvégére. Egy ideig megkapnak sok csajt, mert a fiatal csajoknak (14-15 évesek fele) bejön, ha egy fiú érett 18-20 éves. Ezek a srácok is hülyék, hogy az ilyenekkel fiatal lányokkal leállnak/lefeküdnek. Szerintem

ez a nagy "SZÉGYEN". Nem EGO, de én normális pasinak tartom magam, aki tud szeretni, törődni a barátnőjéve, odafigyelni rá, és ami szerintem a legfontosabb... Megbecsülni... Köszönöm, hogy leírhattam, amit gondoltam, okos ötlet volt a kérdezőtől.

Most mondjátok.... "Ugyan már, csak 15 éves vagy, mit tudsz te sok mindenről" Eleget.... Sok rosszat tapasztaltam már és még 15 évesen sem volt egy barátnőm sem. Azt sem tudom, milyen érzés, ha egy lány azt mondja nekem, hogy "szeretlek" A hülye kanos srácok miatt.

15/F

2010. júl. 22. 12:23
 25/59 anonim ***** válasza:

nekem eddig csak 1 barátom volt, de azis csak 2 hétig asszem. még énsem tudom milyen érzés igazából ez.:(

de a fiúknak biztos nagyon jó lehet hogy egy lány annyira szereti őket és megbízik bennük hogy nekikadja a szüzességét.

15/L

2010. júl. 22. 12:32
 26/59 anonim ***** válasza:
de a huszonéves pasik h várhatják el ezt 1 szintén huszonéves csajtól?? én 20 vok, már nem szűz.. most nehogy már ez legyen a kizáró ok.. :S
2010. júl. 22. 13:45
 27/59 anonim ***** válasza:
21f vagyok a legnagyobb vagyam ,hogy sikeruljon egy szuzlany kihlaszni a tengerbol :P ... de sajnos 18 ev felettirol eleg ritkan hallani :-<
2010. júl. 22. 14:24
 28/59 anonim ***** válasza:
én 18 évesen vesztettem el, csak 1 vkivel voltam, ez akkora hátrány lenne? most komolyan az elkövetkezendő partnereimnek azt kell hazudnom, h szűz vok, különben bottal se piszkalnának meg?? :((
2010. júl. 22. 14:26
 29/59 anonim ***** válasza:

13:45

Én úgy gondolom, hogy ha én megtisztelem a lányt azzal, hogy nekem ő az első, akkor ezt viszonozza is.Ha én ki tudtam várni akkor tőle is elvárom ezt.

2010. júl. 22. 14:27
 30/59 anonim ***** válasza:

14:26

Az a hátrány, hogy egyből elvesztetted vele, látod nem ő volt az igazi mert már nem vagytok együtt, tehát egy olyannak adtad a szüzességed aki meg sem érdemelte, én nem akarom elkövetni ezt a hibát.Nem kell azt hazudnod, hogy szűz vagy, ha én szeretem a lányt nem zavarna hogy nem velem vesztette el, de egy 20év körüli lánynál zavar ha 2-3 pasinál többel bújt ágyba.

2010. júl. 22. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!