Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Manapság egy fiú részéről...

Manapság egy fiú részéről mennyire nagy elvárás az, hogy a barátnője akit választ, szűz legyen vagy legalábbis nem ment rajta át a fél város?

Figyelt kérdés

kíváncsi vagyok a véleményetekre:D

lányok is írhatnak.

2010. júl. 22. 00:38
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
még együtt vagyunk, csak már nem az igazi. és képzeld, nagy szerelem volt. nem is ismersz, nem értem, h mit okoskodsz itt nekem. most az a bajod, h nem vok szűz? most ezért b.szogatsz? most komolyan?? nincs jobb dolgod??
2010. júl. 22. 14:43
 42/59 anonim ***** válasza:

14:43

Nincs nekem semmi bajom senkivel:D

Valamit félreértettél vagy magadra vettél.Csak annyit írtam, arra amikor írtad, hogy már nem az igazi vagy ilyesmit, hogy akkor ez nem is szerelem, mert az igazi szerelem soha nem ér véget két ember között, csak ennyit akartam.

2010. júl. 22. 14:48
 43/59 anonim ***** válasza:
igen, de attól még nem kell magam elásni, mert nem vok szűz.. akkor mit mondasz azokra, akik minden hétvégén mással k.rnak? én meg szeretném találni az igazit :)
2010. júl. 22. 14:49
 44/59 anonim ***** válasza:

13:45

Miért ne várhatnánk el? Én mondjuk nem követelm, csak örülnék.

2010. júl. 22. 14:52
 45/59 A kérdező kommentje:

Jajj ne vitatkozzunk :)

(Egyébként írtam a kérdésedhez..)

2010. júl. 22. 14:53
 46/59 anonim ***** válasza:
mert már huszonévesen hülyeség ilyesmit elvárni. én se ugy keresek pasit, h na, akkor ha nem szűz, akkor fuj.. ha meg átment rajta a fél város, akkor igy se, ugy se kellene.
2010. júl. 22. 14:54
 47/59 anonim ***** válasza:
nem, ez nem vitatkozás.. csak kicsit rosszulesik. :S nem tudok már mit hinni. volt 1 pasi, aki azért hajtott el, mert nem voltam elég ribi, aztán meg itt másoknak azért nem kellenék, mert már nem vagyok szűz.. hát tudhattam előre, hogy igy lesz? én is örökre terveztem, de nem ugy alakult.. :S
2010. júl. 22. 14:56
 48/59 anonim ***** válasza:

köszi, h irtál.. ide is irhatnál. ugyanaz a téma, és egyedül vagyok a vitában. már furán érzem magam, h miért néznek hülyének, csak mert védekezem.. :S

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__10..

2010. júl. 22. 14:57
 49/59 A kérdező kommentje:

14.56 szerintem azzal nincs baj, ha 18! évesen vesztetted el 3 év ismerettség után. Legalább te komolyan gondoltad!És ha utána nem is tartott sokáig a kapcsolatotok, akkor biztos,hogy nem benned volt a hiba.

Írtam ehhez a kérdéshez is...

2010. júl. 22. 15:10
 50/59 anonim ***** válasza:
köszi :) olvastam amúgy.. hát, ezt a kapcs. ot meg sajnálom, nem igy akartam, terveztem én se.. :S akkor neked nincs barátod? sztem nem ez számit a pasiknak.
2010. júl. 22. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!