30 éves szűz! Lányok fiuk! Ki az aki harminc felet is szűz. Manapság ismert tény hogy valaki azért szűz mert nem lúzer, csak kórosan gátlásos. Nőkben pedig a házasságra tartogatják maguk! Van itt olyan aki szűz. és miért szűz még?!
Van egy 29 éves barátnőm, aki szűz.
Olyan, mint egy nagyra nőtt, kedves óvodás, búra alatt nevelgették. Egyáltalán nem érdekli a külseje, a haját gyermekkora óta ugyanúgy hordja.
Elérhetetlen "sztárok" után vágyakozik mindig.
Viszont jól el van magának, rengeteg értékes és hasznos dolgot csinál. Inkább azt tartom gáznak, hogy a szülei bántják és elítélik, mert nem volt soha párkapcsolata.
Én :(
Hiába adok magamra és mutatom magam nornálisnak és értelmesnek mindig csak addig jutok el, hogy legyünk barátok. Már gondolkozom az abszint és 10 szem 1mg-os xanax kombináción vagy előkeresem a disznókábító puskát és egy gombnyomásra megszűnik a gyötrelem, amiért erő feletti megfeleléssel sem tudok érvényesülni.
Esetleg írj privit, ha érdekel!
Ugyan en csak 26 eves vagyok, de meg en is szuz vagyok. Sokszor lett volna eselyem, hogy baratnom legyen, akar futo kalandom is lehetett volna tobbszor is, de oszinten bevallom, hogy mivel kamaszkorom ota aggodom a peniszmeretem miatt, bebeszeltem magamnak, hogy tul kicsi/vekony es nem tudnek megfelelni, vagy kinevetnenek miatta, ezert eddig meg mindig megfutamodtam a lehetosegek elol.
Sajnos eddig eleg rendesen elcsesztem minden lehetoseget es az a baj, hogy ahogy telik az ido, ugy valok egyre gatlasosabba, amibol valahogy ki kellene most mar tornom...
31/F
Az elmúlt 14 éveben nem voltam bulizni, nem is vágyom rá. K-i nem akarok, melóhelyen csak 50-60 körüliek vannak, ahol élek pedig minden jó bőr foglalt. Hétköznap kilőve, hétvégén pedig a közelben nincsen semmire lehetőség, kocsmázni pedig nem fogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!