30 éves szűz! Lányok fiuk! Ki az aki harminc felet is szűz. Manapság ismert tény hogy valaki azért szűz mert nem lúzer, csak kórosan gátlásos. Nőkben pedig a házasságra tartogatják maguk! Van itt olyan aki szűz. és miért szűz még?!
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 20:37
31/33 anonim válasza:
29 éves vagyok szüz 1 edül öregszem meg ebben a világban nincs már szeretet és megbizni sem tudok senkiben.
32/33 anonim válasza:
34F: valahogy soha nem érdekeltek a bulik, kamaszként inkább a regények, mint a nők, max a plátói.Nem vagyok impotens, van, hogy napi hatszor is ki kell csapnom, hogy ne őrüljek meg, csajt is szeretnék most már, de a munkahelyemen csak egy jó csaj van (a többiek nyugdíj környékiek), de az is foglalt, a bulikba pefig tovább sem szeretek járni. Még nem adtam fel, ha vannak itt, Kolozsváron korombéli szűz lányok, szívesen megismerkednék velük. Nem szűzek valamiért nem érdekelnek, jobb szeretném, ha egyszerre fedeznénk fel a dolgot az első partneremmel.
33/33 anonim válasza:
32 voltam: és term, nem szeretnék szexet érzelmek nélkül, prostihoz sem szeretnék menni csak azért, hogy dugjak egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!