Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még manapság szűz...

Vannak még manapság szűz lányok 20-25 év felett?

Figyelt kérdés
Régebben nem az volt a természetes, hogy a nászéjszakán csinálja a pár elsőnek?:D

2012. okt. 3. 07:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
42%

"Az én nagylányom 17 éves,és ő is szűz!!Hál isten!!"

Ezt csak akkor tudhatod biztosan, ha nőgyógyász mondja neked a vizsgálat után. :)

2012. okt. 3. 11:23
 12/28 anonim ***** válasza:
48%
Akadnak, de szerintem 4 csoportba oszthatóak: vallásosak, csúnyák/könyvmolyok/nem érdekelnek a pasik (ez nem együtt jár, pl könyvmoly is lehet szép), akkor vannak az Igazira vágyók és vannak akik szépek, de tuti van velük valami gond, ha eddig nem volt aki elvegye.
2012. okt. 3. 11:50
 13/28 anonim ***** válasza:
régebben sem voltak egyformák az emberek. csak akkor még jobban hazudtak és nem vallotta be senki neten, hogy ... milyen lány.
2012. okt. 3. 12:17
 14/28 anonim ***** válasza:
én olyan lányt keresek, aki rám vár..
2012. okt. 3. 14:05
 15/28 anonim ***** válasza:
66%

'tuti van velük gond, ha eddig nem volt aki elvegye'

XDDDDD

NE ÁLTALÁNOSÍTSUNK MÁÁ

amúgy meg mi ez a 'szőke hercegre várok' duma?? Ez miért baj?? Mindenki az igazira vágyik nem?? És ha vki később lel rá?? Én egyébként nem itélem el azokat akik korán kezdték. 16 vagyok, szűz, 2 legjobb bnőm már nem az. Viszont ők sosem cikiznének e-miatt! (csakmert olvastam itt ilyeneket h: 'a bnőim szerint ciki ha 14 évesen szűz vagyok')

Elmesélik a tapasztalataikat, jókat röhögünk meg stb :D

Aza baj az itteni csajokkal, hogy túlzottan érdekli őket más 'dolga'. Ez nem jó...azt vettem észre sokan irigylik itt a 'szüzetleneket' :D holott nem kellene. Nem kellene ezalapján ítélkezni. Aki szűz az szűz aki nem az nem, én pl nem vagyok olyan érett (lelkileg) h vkivel szexeljek. Ennyi ez van punktum. Valószínűleg 2-3 évig még az maradok, bár kitudja lehet változik a dolog ha őrülten bele esek vkibe..

Viszont a bnőim érettebbek lelkileg is, nem ragaszkodnak annyira a másikhoz úgy, mint én, szóval nem r.bancozok le senkit aki korán kezdi, de ilyet ne írjatok már hogy gond van azzal aki 20 évesen szűz mert NEM IGAZ! :)

És amúgy jaja, vannak ilyen lányok és NEM CSÚNYÁK, csak nem szerelmesek senkibe annyira hogy megtegyék!

2012. okt. 3. 16:19
 16/28 anonim ***** válasza:
Ma 16:19- nak nagyon jó meglátásai vannak 16 éves létére :). Aki szűz az szűz, aki pedig nem, az nem. Kit érdekel? Mindenki nagy valószínűséggel tudja, hogy mért tart ott, ahol. Aki pedig furcsállja, hogy a kiszemeltje még X évesen is szűz és emiatt inkább bele sem kezd a kapcsolatba, az vessen magára!!! Egyes emberek nem látnak tovább a szexnél...
2012. okt. 3. 16:45
 17/28 anonim ***** válasza:

"Az én nagylányom 17 éves,és ő is szűz!!Hál isten!!"

Én is 17 voltam, amikor elvesztettem :)

2012. okt. 3. 17:59
 18/28 anonim ***** válasza:

"Vannak még, de azok egyrészt gondolkodó, eszüket is használni tudó lányok, akik normális családban nőttek fel és nem mindenféle "csonka" családban, singli nő gyerekeként, esetleg homokos párnál."

Már ne is haragudj, de te azt gondolod, hogy csak a "normális" családokban felnőtt lányok lehetnek értelmesek!? Ez nem attól függ, hogy ki milyen környezetben nevelkedett, ez csak ócska kifogás lehet!

Van olyan ismerősöm aki "normális" családban nevelkedett, mégis egy címeres rib.nc lett, de olyan embert is ismerek, akit az édesanyja egyedül nevelt (erről az illető nem tehet, sőt legtöbbször a szülő sem, hiszen senki nem akar csak úgy magától "szingli anyuka" lenni), és láss csodát teljesen normális értékrendje van!

Úgyhogy felejtsd el ezeket az ostoba általánosításokat!

2012. okt. 3. 20:53
 19/28 anonim ***** válasza:

remélem, vannak, nekem nagyon bejönne, nagyon pozitívnak tartom! sokkal jobban érdekel ilyen lány mint aki már nem szűz

F

2012. okt. 4. 03:26
 20/28 anonim ***** válasza:
9%

Látod kedves 92%/os,

"Vannak még, de azok egyrészt gondolkodó, eszüket is használni tudó lányok, akik normális családban nőttek fel és nem mindenféle "csonka" családban, singli nő gyerekeként, esetleg homokos párnál."

erre rögtön rárepültek az erre "különösen érzékenyek"

követelték a kimoderálását és lám, lám ezt meg is tették!

Az nem volt zavaró, hogy biztatják a tizen egynéhány éveseket, hogy veszítsétek már el a szüzességeteket, hiszen az csak egy felesleges teher.

Ezért van az hogy nem mindegy ki milyen családban, milyen anyukával milyen iskolában nő fel. és persze, hogy van-e esze, és nem lohol a trendi "szokások" után.

2012. okt. 4. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!