Mit csináljak velük?
Figyelt kérdés
Öcsém 15 a barátnője úgyszintén és tegnap rajtakaptam őket,h lefeküdtek./nem vették észre/
de 15 évesen ez nagyon gáz,nem korai még? totál megdöbbentem,nem akartam elhinni. Szerintetek beszéljem emg velük,vagy mi legyen?
Én még szűz vagyok,pedig már 18 múltam. Nem is értem,hogy lehet ezt ilyen korán kezdeni? 18/F
2012. szept. 22. 19:10
11/16 anonim válasza:
akkor üsd meg a g*be,még hogy kiröhögni..
segíteni akarsz neki,és kiröhögne mert neked nem volt kapcsolatod.
meg is verném
12/16 anonim válasza:
igen kiröhögne, nem venne komolyan, hagyd őket, kajak semmi közöd hozzá !!!!!!!!!
13/16 anonim válasza:
Véleményem szerint simán leülhetnél vele beszélgetni. Ok, h nem volt még párkapcsolatod, de valószínűleg érettebb vagy, mint ők ketten együtt. Azzal, hogy elbeszélgettek, mint testvér a testvérrel még semmi baj nincs. Ha esetleg gúnyolna, vagy kötekedne, a saját butaságáról és éretlenségéről tenne tanúbizonyságot. Egy ember elsősorban nem azért ül le az öccsével/húgával beszélgetni, mert bírálni akarja, hanem segíteni. Bizonyítsd be neki, hogy rád mindig számíthat. Eljöhet a pillanat, hogy segítened kell neki. Bármi történhet, kiszakadhat a gumi meg hasonlók, de fogja tudni, hogy hozzád mehet, mert a bátyó segít. Viszont egy dolgot fogadj meg magadnak és mindenre, ami szent előtted, hogy a szüleiteknek nem szólsz. Maradjon ez testvéri titok és maradjon meg a testvéri összetartás! Apunak és anyunak nem kell mindenről tudni...
14/16 anonim válasza:
Szerintem ülj le velük beszélni,nagyon korai hogy taknyos 15 évesek szexelnek,és még fogalmuk sincs róla tulajdonképpen, a lányt nem nevelték rendesen és nem foglalkoztak vele ez szinte biztos,különben nem ment volna bele a fiút meg azért részben a farka irányítja hívd fel a figyelmét hogy legalább védekezzen mást sajnos nem tudsz tenni.
15/16 anonim válasza:
Ciki,de sztem a féltékenység beszél belőled. Bár igaz 15 évesen tényleg korai a szex. Szerintem megérdemelne az öcsikéd egy nyaklevest,de nem többet,hagyjad békén őket. Keress magadnak egy barátnőt te is.
16/16 anonim válasza:
Szerintem ugorj be harmadiknak, a te farkad is le lenne ápolva, mint az életrevalóbb öcsédnek. Koravének, de 15 évesen már belefér. Vagy szélj be harmdaiknak, vagy ne foglalkozz velük szerintem.Én ezeket teném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!