Lányok! 14 éves vagyok, nem iszom, nem drogozom és nem is cigizek. Még szűz vagyok. Volt már barátnőm és masztizni is szotkam. Az osztályban a fiúk vagy cigiznek, vagy már nem szűzek, vagy valamiért "menők". Most velem, vagy velük van a gond?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 10:40
1/25 anonim válasza:
Velük van a gond... 14 évesen alapból nem tudnál egy csajnak olyan élvezetet nyújtani, mint mondjuk 17 évesen... és a lelki fejlődésed értekében sem kell... a cigi meg csak a bunkóknak való... én például sose jönnék össze egy cigissel... vagy ha kiderül róla azonnal dobnám
15/L
2/25 anonim válasza:
Velük van gond. Még jó, hogy 14 évesen nem cigizel, iszol, meg drogozol! Az meg, hogy masztizni szoktál teljesen normális. Csak azért ne próbáld ki a cigit meg a piát - főleg ne a drogot(!!!) - hogy téged is menőnek tartsanak, mert attól még nem leszel "nagyfiú". Csak így tovább.
KC
3/25 anonim válasza:
rossz osztályba jársz :/. ne aggódj, hosszú távon az idő téged igazol majd
4/25 anonim válasza:
ne hidd el h 14évesen már nem szűzek. max 1-2 lehet gerincre vágott már egyszer vmi olcsópi.csát, de a többi tuti csak hazudik h ők is menőnek tünjenek.
5/25 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem szeretném kipróbálni az ilyeneket. És aki ismerkedne az írjon nyugodtan msn-en: rallydave@windowslive.com
2010. júl. 6. 11:07
6/25 anonim válasza:
Gyökér vagy. 14 évesen tanulj.
"... és masztizni is szoktam." És? Azt majdnem mindenki szokott.
7/25 anonim válasza:
sztem teljesen normális,és azt mondom,h nem ciki szűznek lenni.én 17 vok és 15 éves korom óta van barátom,aki most 20 éves.16 voltam,mikor 1 év és 2 hónap uán lefeküdtem vele ő is szűz vt és én is,és tökéletes így is a kapcsolatunk a szex terén is.Szerencsére ő sem cigizik,iszik és nem is drogozik.Én úgy gondolom,h ezek nélkül is lehet tök jó fiatalkorod.
8/25 anonim válasza:
Nehogy elhidd, hogy nem szüzek... Csak hazudnak össze vissza
9/25 Szindus válasza:
Egyértelmű, hogy velük van a gond. Te egy normális 14 éves csaj vagy :)
10/25 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok!
2010. júl. 6. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!