Lányok! 14 éves vagyok, nem iszom, nem drogozom és nem is cigizek. Még szűz vagyok. Volt már barátnőm és masztizni is szotkam. Az osztályban a fiúk vagy cigiznek, vagy már nem szűzek, vagy valamiért "menők". Most velem, vagy velük van a gond?
A volt osztályomba minden 14 éves fiú szűz volt. A mostani osztályomban minden 15 éves fiú szűz.
Hát nem furcsa véletlen,hogy mennyi 14 éves nem szűz fiú jár veled egy osztályba?
kár hogy korban nem férünk össze, ritkák az ilyen normális pasik, akiknek nincs káros szenvedélyük, legalábbis az én korosztályomban. Csak így tovább!
17/L
Biztos lehetsz benne hogy nem veled van a gond a lányok nagyrésze legalább is az én barátitársaságom nem bírja a drogos cigis pasikat.
14/L
Te vagy a normális szivem :) Nem a tébolyult 14 éves osztálytársaid..!! nehogy úgy érezd, hogy rájuk kell hasonlítanod, még ha cikiznek, akkor se!! :)
Üdv 25/L
13:12 "ritka az ilyen pasi" ?:D hahaha:))
14 evesen sok olyan gyerek van amelyik meg nem cigizik vagy iszik... csak 1-2 zulott amelyik elleste a nagyobaktol es o meno tartja ... kepzeld en sem cigizek ritkan iszom ha pld megyek buliba de attol meg nem leszek iszakos es az siman belefer szerintem:)
es sok baratom van akik tok normalisak meg h keves az ilyen ember:))
18/F
nincs veled se gond és velük se:)
gyakori hogy a fiúk a keménységük azzal bizonyítják, hogy dohányoznak:)
ha cigizna akarsz, tedd azt, csak ne most, és ne menősködésből:)
a szüzességedet pedig add egy arra méltó lánynak, mindeggy hogy most, vagy 2 év mulva, de csak akkor tedd ha már "nyüzsögnek benned a hormonok"
Természetesen velük van a gond.Nem attól leszel menő ha cigizel vagy nem vagy már szűz.Marad olyan amilyen vagy!
És ha lenne csajod akkor meg pláne ne ciggizz mert avval fogod elűzni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!