Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! 14 éves vagyok, nem...

Lányok! 14 éves vagyok, nem iszom, nem drogozom és nem is cigizek. Még szűz vagyok. Volt már barátnőm és masztizni is szotkam. Az osztályban a fiúk vagy cigiznek, vagy már nem szűzek, vagy valamiért "menők". Most velem, vagy velük van a gond?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 10:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: ő fiú, nem csaj.
2010. júl. 6. 12:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

A volt osztályomba minden 14 éves fiú szűz volt. A mostani osztályomban minden 15 éves fiú szűz.

Hát nem furcsa véletlen,hogy mennyi 14 éves nem szűz fiú jár veled egy osztályba?

2010. júl. 6. 12:10
 13/25 anonim válasza:
13 éves lánnyal ismerkednél?:D
2010. júl. 6. 12:17
 14/25 A kérdező kommentje:
Persze :)
2010. júl. 6. 12:17
 15/25 anonim válasza:

kár hogy korban nem férünk össze, ritkák az ilyen normális pasik, akiknek nincs káros szenvedélyük, legalábbis az én korosztályomban. Csak így tovább!

17/L

2010. júl. 6. 13:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Biztos lehetsz benne hogy nem veled van a gond a lányok nagyrésze legalább is az én barátitársaságom nem bírja a drogos cigis pasikat.

14/L

2010. júl. 6. 13:20
 17/25 anonim ***** válasza:

Te vagy a normális szivem :) Nem a tébolyult 14 éves osztálytársaid..!! nehogy úgy érezd, hogy rájuk kell hasonlítanod, még ha cikiznek, akkor se!! :)

Üdv 25/L

2010. júl. 6. 13:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

13:12 "ritka az ilyen pasi" ?:D hahaha:))

14 evesen sok olyan gyerek van amelyik meg nem cigizik vagy iszik... csak 1-2 zulott amelyik elleste a nagyobaktol es o meno tartja ... kepzeld en sem cigizek ritkan iszom ha pld megyek buliba de attol meg nem leszek iszakos es az siman belefer szerintem:)

es sok baratom van akik tok normalisak meg h keves az ilyen ember:))

18/F

2010. júl. 6. 14:39
 19/25 anonim ***** válasza:

nincs veled se gond és velük se:)

gyakori hogy a fiúk a keménységük azzal bizonyítják, hogy dohányoznak:)

ha cigizna akarsz, tedd azt, csak ne most, és ne menősködésből:)

a szüzességedet pedig add egy arra méltó lánynak, mindeggy hogy most, vagy 2 év mulva, de csak akkor tedd ha már "nyüzsögnek benned a hormonok"

2010. júl. 6. 15:19
 20/25 anonim válasza:

Természetesen velük van a gond.Nem attól leszel menő ha cigizel vagy nem vagy már szűz.Marad olyan amilyen vagy!

És ha lenne csajod akkor meg pláne ne ciggizz mert avval fogod elűzni:)

2010. júl. 6. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!