Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak velük?

Mit csináljak velük?

Figyelt kérdés

Öcsém 15 a barátnője úgyszintén és tegnap rajtakaptam őket,h lefeküdtek./nem vették észre/

de 15 évesen ez nagyon gáz,nem korai még? totál megdöbbentem,nem akartam elhinni. Szerintetek beszéljem emg velük,vagy mi legyen?

Én még szűz vagyok,pedig már 18 múltam. Nem is értem,hogy lehet ezt ilyen korán kezdeni? 18/F

2012. szept. 22. 19:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
semmi közöd hozzá..
2012. szept. 22. 19:11
 2/16 anonim ***** válasza:

most már nem tudsz mit csinálni.

inkább arra fektess energiát,hogy beszélj vele a védekezésről

2012. szept. 22. 19:11
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
csak irigy vagy hogy az öcséd fütyije puncilében fürdik.
2012. szept. 22. 19:14
 4/16 anonim válasza:
64%
Pffffffffffff irigykedsz mi??? xd semmi közöd hozzá :D inkább szexelj és megérted miért csináljuk olyan sokan :D
2012. szept. 22. 19:17
 5/16 anonim válasza:
100%
Egyetértek veled, szerintem is túl korai, főleg a csajszinak. Csatlakozom ketteshez. Lebeszélni úgy sem tudod őket...:-) Akkor legalább védekezzenek.
2012. szept. 22. 19:21
 6/16 anonim válasza:
45%
Legközelebb szállj be te is.
2012. szept. 22. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Írj el egy dalt Mindig használj gumit! címmel, fogj egy gitárt ültesd le őket le egy kanapéra azt adj neki. Ha véget ért mindenki mehet a maga dógára, nekik is felejthetetlen lesz, a gumi magasztos szava mindig ott fog zengeni az agyacskájukban.
2012. szept. 22. 20:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Irigykedni,ugyan már. 15 éves kisgyerekek,ez nagyon gáz szerintem. Nem tudom,szóljak e a szüleimnek. Vagy inkább velük beszéljem meg?
2012. szept. 22. 22:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Ne szólj nekik.Egy életre megutálnának....

Inkább csak beszélgess el az öcsivel a védekezésről és ezekről.

Legyél jó báty akire számíthat ha gond van,mint inkább spicli

2012. szept. 22. 22:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Én próbálom vele megtalálni a közös hangot,de elég nehéz. Attól tartok,csak kiröhögne,ha pont én próbálnék vele erről beszélni.
2012. szept. 22. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!