Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk szeretitek a szűz csajoka...

Fiúk szeretitek a szűz csajokat? Mert azt hallottam, hogy nem nagyon mivel nem jó velük a szex! :S

Figyelt kérdés

Vagyis nem élvezitek annyira mint egy tapasztaltabbal?

Igaaz ez?

2010. aug. 3. 22:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a vízöntőket.
2010. aug. 3. 22:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, de szerintem minden nap van egy ilyen kérdés.
2010. aug. 3. 22:36
 3/16 A kérdező kommentje:
1 nem arra gondoltam..xD
2010. aug. 3. 22:37
 4/16 anonim ***** válasza:
3%
rühellem őket.
2010. aug. 3. 22:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Ezt csak azok mondják, akik meg akarnak farkalni. Így azt sugallják, hogy ők vállalják azt a nehéz feladatot, hogy elveszik, legyél hálás érte. :D
2010. aug. 3. 22:41
 6/16 anonim ***** válasza:

annyit szeretnék mondani, hogy lapozz cissza, ez a kérdés ma már legalább háromszor szerepelt és nagyon sok választ találsz.

na mindegy, azért leírom ide is, hogy nekem aztán nem baj, ha egy lány szűz. szeretek tanítgatni, főleg ha ő is vevő rá :)

7/16 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a többiekre, szerintem jó ha szűz egy csaj, főleg ha 17 alatt van. Legalábbis ha lenne csajom azt szeretném, hogy szűz legyen :D
 8/16 anonim ***** válasza:
én szeretem
2010. aug. 3. 22:44
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm 16 vagyok és még szüz!:)És még megtartom:)

Mivel nincs barátom de ha lenne akkor felakarok készülni és minimum 1 év!:):P lehet hülyeséég de várnia kell egy picit!:)

10/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki nem szűz, nem jelenti azt, hogy tapasztalt. Az, hogy valaki "tapasztalt", nem jelenti, hogy jó is az ágyban.

Egyébként ez a "szeretitek" kissé fura megfogalmazás. Az ember egy szűz lány esetében több felelősséget érez és egyben egy nehéz feladat is hárul elé, mert minden srácban benne van egyfajta bizonyítási vágy és az első együttlét kellemetlenségei nem éppen segítik elő azt, hogy a csajban egy kellemes élmény emléke maradjon meg.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!