Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hányas karokat gyúrjak ki,...

Hányas karokat gyúrjak ki, hogy végre elveszítsem a szüzességemet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 23:09
 61/97 anonim ***** válasza:

Ezt írtad: 185 cm, 67 kg

Aranyapám, te iszonyat sovány vagy. Nem megfelelő táplálkozás.

2012. aug. 24. 00:20
 62/97 anonim ***** válasza:

Az ember alapvetően vékony. Csak a lusta, igénytelen emberekből lesz koca. Tehát az alapállapotot diszkriminálni nem ugyanaz, mint egy gusztustalan, elkorcsosult állapotot.

2012. aug. 24. 00:21
 63/97 A kérdező kommentje:
Ott a pont. Elhízottnak lenni méginkább egészségtelen.
2012. aug. 24. 00:22
 64/97 A kérdező kommentje:
Asszem irígy lennél Dragonshru, ha tudnád, milyen kajákat eszek.
2012. aug. 24. 00:24
 65/97 anonim ***** válasza:
Te nem elhízott vagy, hanem kórosan sovány. Min. 10 kilót fel kell szedned, ha nem többet.
2012. aug. 24. 00:24
 66/97 A kérdező kommentje:
Ez miért lenne kórosan sovány? 50el biztosan, de a 67 még messze van attól.
2012. aug. 24. 00:25
 67/97 anonim ***** válasza:
Nem túlzottan érdekel, viszont veled ellentétbe, én nem vagyok szűz, és nem világba beszélek, amikor segíteni szeretnék. :)
2012. aug. 24. 00:25
 68/97 anonim válasza:

Hallod,nem tudom mit aggódsz.Az én férjem olyan 170cm és 55-57kg.Igen,nagyon vékony ő is.Ráadásul én meg enyhén molett vagyok,olyan "van rajta mit fogni" típus.És imádjuk egymást,engem egyáltalán nem zavar a testalkata,pedig régebben a nagydarab emberek tetszettek.Csak hát jött a szerelem...szerencsére ő meg imádja a kis párnáimat:)

Szóval ne gondold már azt,hogy neked sosem lesz senkid,bár lehet hogy nem kéne görcsösen ragaszkodnod ehhez a "pici vékony cuki" vagy nem is tudom milyen lányokhoz...

Szerintem a lányok szemében veled nem az a baj,hogy vékony vagy...valami más.Egyáltalán ki szoktál mozdulni?Jársz társaságba?Volt már barátnőd?

2012. aug. 24. 00:27
 69/97 A kérdező kommentje:
Én se leszek majd szűz, mert elmegyek prostituálthoz, és az összes olyan nő takarodjon a jó büdös francba, aki nem tud elfogadni vékonyabb emberként. Bújjanak csak a mackóshoz és izmosabbakhoz, és engem hagyjanak békén a francba, ha már kib*szottul gyűlölnek ezért.
2012. aug. 24. 00:27
 70/97 anonim ***** válasza:
Neked nem a külsőddel van baj, most már rájöttem. Segítsen neked a halál, sok sikert a jövőben!
2012. aug. 24. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!