Hányas karokat gyúrjak ki, hogy végre elveszítsem a szüzességemet?
Ezt írtad: 185 cm, 67 kg
Aranyapám, te iszonyat sovány vagy. Nem megfelelő táplálkozás.
Az ember alapvetően vékony. Csak a lusta, igénytelen emberekből lesz koca. Tehát az alapállapotot diszkriminálni nem ugyanaz, mint egy gusztustalan, elkorcsosult állapotot.
Hallod,nem tudom mit aggódsz.Az én férjem olyan 170cm és 55-57kg.Igen,nagyon vékony ő is.Ráadásul én meg enyhén molett vagyok,olyan "van rajta mit fogni" típus.És imádjuk egymást,engem egyáltalán nem zavar a testalkata,pedig régebben a nagydarab emberek tetszettek.Csak hát jött a szerelem...szerencsére ő meg imádja a kis párnáimat:)
Szóval ne gondold már azt,hogy neked sosem lesz senkid,bár lehet hogy nem kéne görcsösen ragaszkodnod ehhez a "pici vékony cuki" vagy nem is tudom milyen lányokhoz...
Szerintem a lányok szemében veled nem az a baj,hogy vékony vagy...valami más.Egyáltalán ki szoktál mozdulni?Jársz társaságba?Volt már barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!