Hányas karokat gyúrjak ki, hogy végre elveszítsem a szüzességemet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 23:09
51/97 anonim válasza:
A többi kérdésedben nem az szerepel hogy alacsony és vékony vagy?
53/97 anonim válasza:
na most kérlekszépen...én pl haverjaimmal 3évig szocializálodtam, votl közösségi életem, csak mivel tlejesen nőmentes környezetben éltünk, ezért nem volt varázslatos megtetszés álnyoknak...
54/97 anonim válasza:
tegnap 23:59
Azt lefelejtetted, hogy alacsony, vékony, szeretnivaló cuki lányt keres xD
55/97 anonim válasza:
Na most akkor mi van?Zavar a 162 kilóm?Én tudnálak szeretni,és nem érdekel ha vékony vagy:)És elvenném a szüzességed szivesen:)
56/97 A kérdező kommentje:
Szerintem kamu az a 162 kg. Egyrészt az nekem nem tetszik, másrészt ilyen nő aligha létezik bárhol is.
2012. aug. 24. 00:08
57/97 anonim válasza:
Hogy a fenébe ne létezne? Egyébként neked nem gyúrni kell, hanem hízni. Cigit hanyagold, az nem kaja.
58/97 anonim válasza:
Miért,188 magas vagyok...ahhoz elmegy:)hm,szóval ugyanúgy diszkriminálod a kövéreket,mint a vékonyakat a csajok.Na,akkor meg ne sírjál itt mindennap.
59/97 anonim válasza:
Létezik, hidd el...
(Nem én, mert én "csak" 66 vagyok, de csak 164 cm...)
60/97 A kérdező kommentje:
Hízzak pont hájra?
2012. aug. 24. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!