Hányas karokat gyúrjak ki, hogy végre elveszítsem a szüzességemet?
,,Az viselkedésedben akkor fog igazi változás lezajlani, ha LESZ ÉLETED. És valamiért tudsz élni. Ha pl lenne egy jó melód, és mesélnél a kalandjaidról egy nőnek, akkor elég hamar elolvadna szegényke."
Na ez az, nincs is normális életem azt leszámítva, hogy időnként iszogatok néhány haverommal, és bulizgatunk. De velük is annyi a beszélgetés, hogy ők mesélnek mindenfélét, én meg a töredékét. Nőknek egyszerűen nem tudok hosszú kalandokat, történeteket mesélni.
Már miért kéne gyúrni?
Ne a lányoknak akarj tetszeni.......a nőknek!
asszem én megértettem a kérdést te ugye ezt a csajt akarod legyőzni szkanderben [link]
nos tehát gyúrsz amíg 70 es karod nem lesz akkor kiállsz ellene és aki őt legyőzi instantul szobára is viheti kb 2 év rendszes gyúrást saccolok
Bazzeg, itt valaki 1.5-2.5 évvel ezelőtti kérdéseket emel ki...
A csajozás azoknak megy, akik nem találnak kifogásokat arra, hogy miért is nem megy nekik.
A puszta izomerő fontos volt az b alfa hímnek az őskorban a túléléshez, de azóta változott a helyzet: most már számít az inteligencia is...
A lányok nem azt várják a pasitól, hogy az 50-es karjukkal megölelve megfojtsák őket. Az a nő amelyiknek csak a kigyúrt vagy pénzes, vagy minden földi jóval ellátott pasik jönnek be mind annyit is érnek. Felesleges beléjük időt vesztegetni.
Keress olyan nőt amelyikkel jól el tudsz dumálni, amelyik nem a pénztárcádat vagy a kockás hasad vagy izmos karod keresi, és ha normálisan bánsz vele, akkor nem maradsz szúz.
Bár ha mindenképp manöken luxus libát akarsz, akkor heti hét nap napi 10 óra edzés a kondiban, és úgy 4-5 év múlva ha megnyered az első területi testépítő versenyt, talán az első hely mellé jut egy luxus szűz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!