Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hányas karokat gyúrjak ki,...

Hányas karokat gyúrjak ki, hogy végre elveszítsem a szüzességemet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 23:09
 21/97 A kérdező kommentje:
Az időből is kiszaladtam már, 24 múltam. Szóval vagy felszedek egy kövér nőt, vagy egyedül maradok, vagy prostituálthoz megyek, vagy 3 év alatt kigyúrok egy annyira tökéletes testet, hogy valaki felszed.
2012. aug. 23. 23:20
 22/97 anonim ***** válasza:
2012. aug. 23. 23:20
 23/97 anonim ***** válasza:

19-es, te melyik egyetemre jársz???

Én sportos is vagyok és a szám is nagy, de legalább pénzem nincs és a csajok radíroznak keményen!

Habár ezzel a műszaki karral keményen rászívtam mikor a balekhéten láttam, hogy itt kolbivakargatás lesz 3,5évig...

20-as voltam, de azért 48-as karom nincs még nekem se, de bevallom, hogy imádom a rózsaszín fitteres pólókat...(na jó nem, de leköpném, ha ilyet látnék)

2012. aug. 23. 23:24
 24/97 anonim ***** válasza:
müszaki pálya szopóka. Nehéz, nincsenek nők sem. Munkahelyen max a takaritók nők. A gazdaságis részlegen meg átlag 2-3 óra elmegy cigikére,kávékára,trécselgetésre, és zabálásra.
2012. aug. 23. 23:27
 25/97 anonim válasza:
Kb. 47-es kar eléggé bejön a csajoknak ;D
2012. aug. 23. 23:27
 26/97 anonim ***** válasza:
23-as: SZTE, BTK, legszebb élet :D
2012. aug. 23. 23:30
 27/97 anonim ***** válasza:
anno szobatársam is gyurt, mondjuk ő sok port is szedett vagy mittudommiket. a lényeg, hogy járt le kb naponta kondizni, másfél év után mégis csak ugy nézett ki, mint egy tök alapabb atletikus fickó, akinek semmit nem kellett tenni az erős felsőtestért...szal ok, hogy gyurt a gyerek, de amugy tiszta zsir volt.Nem volt kockás hasa, meg tiszta szőr...undoritó...Ja és pl elment valami küzdösportra, és az edzője egy csaj volt és a csaj kezdeményezett feléje, a srác meg totál nem tudta mit kezdjen a szituval, mitöbb fel sem fogta, hogy esélye lehet a nöknél, mert igy 23 évesen ugyanaz a szüz felfogása volt a nők felé, mint amikor vézna volt.
2012. aug. 23. 23:31
 28/97 A kérdező kommentje:
Utálom ezt az országot, hogy itt kizárólag izmos vagy mackós férfiaknak van esélyük nőt szerezni. A vékonyakat ki nem állhatják, és embernek se tekintik őket a magyar nők.
2012. aug. 23. 23:34
 29/97 anonim ***** válasza:
Ez nem így van, csak te gondolod így. :)
2012. aug. 23. 23:35
 30/97 A kérdező kommentje:
A fene tudja, lehet, csak a fejem annyira undorítóan ronda, hogy ezért még nem is barátkoznak velem, és nem keresik a társaságomat.
2012. aug. 23. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!