Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hányas karokat gyúrjak ki,...

Hányas karokat gyúrjak ki, hogy végre elveszítsem a szüzességemet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 23:09
 31/97 anonim válasza:
Szivem,akárhányszor írsz ki kérdést,általában írok neked ide,hogy ismerkedjünk,de te nem foglalkozol velem:( Miért? Puszii 18/L 188cm 162kg
2012. aug. 23. 23:38
 32/97 A kérdező kommentje:
Sose írtál nekem, legalábbis nem úgy emlékszek. Másrészt abban is biztos vagyok, hogy nem egy városban élünk, hanem minimum 150 km távolságnyira.
2012. aug. 23. 23:39
 33/97 anonim ***** válasza:
a vékonyak is válogathatnak, de sokkal megalkuvóbbaknak kell lenniük. Én pl átlagosan nézek ki, nagyon edzetlen vagyok, keskeny vállú, stb. A 5/10-es nők pl levakarhatatlanul jönnek néha, de abból is csak az olyanok, akiknek csunyaságuk ellenére semmi szexuális kisugárzásuk nincsen. Egy 6-os csajjal már simán elégedett lennék. Mindegy, ha van rajta néhány kilo felesleg, teljesen nem érdekel. Én is kilátástalan voltam, hogy kivel fogom elveszteni, aztán random lett egy csajom társkeresöröl...ja és az a csaj vékony volt, és szép, csak elhanyagolt volt és önbizalomhiányos. De én bár nem szerettem sosem, mégis nagyon tiszteltem, hogy egy teljes évig hetente 1x találkoztunk, és képes volt dugni velem.
2012. aug. 23. 23:39
 34/97 anonim válasza:
Pedig írtam már neked,egyébként budapesti vagyok!Na?
2012. aug. 23. 23:41
 35/97 A kérdező kommentje:

Nekem egyáltalán nem kell 9 vagy 10/10es plázacica, sőőt.

Igényesség alatt is csupán annyit értek, hogy mossa a haját és fogait rendesen, és ne legyen kövér. Lehet csontsovány, átlagos, vagy egy kicsit husisabb, ennyi. Ezek úgy gondolom, hogy nem extra igények.

2012. aug. 23. 23:42
 36/97 anonim ***** válasza:
Na még válogatsz is, amikor itt a lehetőség? LOL :)
2012. aug. 23. 23:44
 37/97 A kérdező kommentje:
Ez aztán minden, csak nem nagy válogatás. Aki írt, annak szexinek vélem a magasságát annak ellenére, hogy picit alacsonyabb vagyok nála. ;-)
2012. aug. 23. 23:45
 38/97 anonim ***** válasza:

Nem is nehéz! Csak néha leteszem a se..em tanulni és kész, habár jó agyam van, szóval könnyen dumálok!

Nem is csajozni jöttem, csak nem akarok csóróként megdögölni és értelmes munkát akarok és furimód imádom nagyon a gépészetet! Ja, a BTK-án sok a kiéhezett luk nálunk is, de persze megtartják maguknak ezt a titkot a bölcsész srácok.

Figyi kérdést feltevő kiscsákó! Van nálunk ME-BTK-án egy haverom, aki a sport szótól is szédül és mikor mondom neki, hogy megyek boxra, kondiba, túrázni...., akkor néz rám, hogy minek??? Ezzel megoldom-e a gazdasági válságot, elűzöm az éhezést a világban? A gyerekben annyi a férfiasság, mint egy 8-as csavarban(habár az legalább kemény és jól bírja az ütést). És sorolja nekem fb előtt, hogy ezt meg ezt megy ezt a csajt vitte csak úgy szobára....(nekem fele sikerem sincs a nőknél és tudod, miért?? Mert nem vagyok tűz közelben és nem is igen leszek sajna a leírtak alapján, max. ha találok egy csinos takarítónőt)

2012. aug. 23. 23:46
 39/97 anonim ***** válasza:

hát...na most akkor mondom mivan:

netről pl irkáltam egy csajnak, képei jók voltak, de facebookra áttérve kiderült, hogy annyira mégse szép. De találkoztam vele, filmeztünk kétszer is, nem volt egyszerüen gusztusom hozzáérni, pedig nem volt hájas.teljesen átlagosan türhetö alakja volt. A feje sem volt ocsmány, csak belölem egyszerüen nem váltott ki erekciot...

most meg egy olyan csajjal randiztam, hogy hájak voltak rajta, összevissza volt hasgatva a csukloja, comba, hasa pengével, és ezek hegei látszodtak is durván. Randira mikor jött, akkor volt egy monoklija. Orra görbe volt. Nekem mégis felállt rá durván. Mert valahogy volt kémia. És kivánok hozzá közel lenni.

2012. aug. 23. 23:46
 40/97 A kérdező kommentje:
Én meg mocskosuul imádok, és szokásom is kőkeményen sportolni, sőőt, ha adódik alkalom, táncolni is.
2012. aug. 23. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!