Hányas karokat gyúrjak ki, hogy végre elveszítsem a szüzességemet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 23:09
11/97 A kérdező kommentje:
Kb csak a nagyon sportosaknak és gazdagoknak van esélyük manapság.
2012. aug. 23. 23:14
12/97 anonim válasza:
Elárulom neked, akinek van önbizalma, annak esélye is sokkal több. :)
13/97 anonim válasza:
Miért nem keresel olyat akivel szeretitek egymást, és megtenné veled? Mert szerintem a szerelem nem ezen múlik, max ha azt mondod hogy a vonzódás. De az sem mindenkinél!
14/97 ASOT válasza:
ami tény az tény azért ne egy nádszál legény legyél de nem kellenek 50 cm es bicepszek.
15/97 anonim válasza:
hát, be lehet érni olyan gány csajokkal is, aki az ember kisportolatlanul megkaphat.
16/97 A kérdező kommentje:
Sajnos nádszál vagyok, ezért felettébb gyűlöl az összes nő, és leköp.
2012. aug. 23. 23:18
17/97 anonim válasza:
Engem nem köptek le, milyen érdekes. :)
18/97 anonim válasza:
Én meg dagadt vagyok, az még rosszabb.
19/97 anonim válasza:
A stílus az ami számít. Egyetemista vagyok egy éve, sosem voltam kigyúrt, sőt, még egy laza kis sörhasam is van, ennek ellenére eddig 6 csajt sikerült felvinnem hozzánk. Nem nézek ki extra jól, gazdag egyáltalán nem vagyok, de magabiztos vagyok és megvan hozzá a stílusom ;)
20/97 anonim válasza:
Negyvennyócassal! És az igazi izmocsávók csak mellre és karra gyúrnak miután felveszik a kedvenc rózsaszín fitteres pólójukat, amiben feszíthetnek az utcán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!