Lehet látni egy lányon hogy még szuz vagyis a viselkedésén? 16/L
Figyelt kérdés
En még szuz vagyok és 16 éves egyáltalán nem tervezem elveszíteni...egyszeruen buszke vagyok rá !! De a barátnom szerint nagyon lehet látni rajtam hogy még szuz vagyok..hogy olyan a viselkedésem..olyan ártatlan és ezt már megjegyezte egy fiú is...akkor ez a dolog mindenkinek nyilvánvalo??? Akar mindenki láthassa rajtam hogy az vagyok?2012. aug. 19. 18:28
1/25 anonim válasza:
Szerintem csak azért mondja, hogy megkaphasson. Nem látszik rajtad, maximum ő tudja, mert elmondtad neki...
2/25 anonim válasza:
Nem nyilvánvaló. És, amit mondtak Neked, az hülyeség. Legyél is büszke arra, hogy szűz vagy! :) Helyes és jó dolog! Elismerésem! :)
3/25 anonim válasza:
nem lássa senki. barátnőd meg biztos belát a puncidba ruhán keresztül
4/25 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat...de olyan nem létezik hogy valaki nagyon szuziesen viselkedik?
2012. aug. 19. 18:42
5/25 A kérdező kommentje:
Es akkor masok lassak rajta hogy az?
2012. aug. 19. 18:43
6/25 anonim válasza:
de van olyan, csak ez inkább a korodtól függ. Ha holnap elvennék a szüzességedet, akkor is ugyanígy viselkednél...
7/25 anonim válasza:
utolsó ezt nem jelenteném így ki. Ha valaki elveszti, az meglátszik rajta valamilyen szinten. Szebb lesz ha lehet így nevezni.
Ha valaki szűz ugyanúgy viselkedik ahogy szokott.
8/25 anonim válasza:
" Szebb lesz ha lehet így nevezni."
Ezt is csak az "látja bele" aki elvette a szüzességét. Szerintem nem változik semmi a felvett szokások, mozdulatok, gondolatok, testbeszéd, gondolkodásmód, ezek nem változnak meg egyik napról a másikra egy szex miatt...
9/25 A kérdező kommentje:
Ertem..koszonom szepen :))
2012. aug. 19. 18:57
10/25 anonim válasza:
Viselkedésedből, 5 perc alatt levonnám személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!