Fiúk, szerintetek látszik egy lányon, hogy szűz?
Mármint nem arra gondolok, hogy ránéztek és hoppá, ő itt szűz...hanem a viselkedéséből, meg a reakcióiból...
Vagy egyszerűen van olyan, hogy a kisugárzásán látszik valakinek? Van, hogy bámuljátok a lányt csak azért, mert érzitek, hogy tiszta?
És őszinte válaszokat várok. :)
Ezt a baromságot!
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy látszik-e valakinek a viselkedéséből, hogy keménytojást reggelizett...
Mondd Okoska, MIÉRT látszana???
Pedro
szerintem nem kell mindjart az embert leszolni. nem azert kerdezte h hulye valaszokat kapjon....
szerintem lehet latni, volt egy baratnom aki akkora szavakkal illete a dolgokat, utanna meg mikor lett volna valami megijedt. es lehet ott is latni ha felenk a lany. de megint csak termeszet fuggo ez az egesz.... vagy inkabb embrfuggo
Köszönöm utolsónak, igen én is valami ilyenekre gondoltam. :)
És tudom, h fura kérdés, de már több embertől hallottam, így gondoltam, megkérdem, ti hogy vagytok vele. Úgyhogy igazán nem kell hülyének nézni. :P
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:32
Na, csak nem mondok én olyan nagy hülyeséget. :)
Szóval tényleg néha félreismerik az embert. :)
"Na, csak nem mondok én olyan nagy hülyeséget. :)
Szóval tényleg néha félreismerik az embert. :)"
OMG!
243-an állítják, hogy nem, egy írja, hogy azt hitték, erre ezt a következtetést vonod le?
Kemény ... :D
Igazán nem zaklat fel, hogy hányan tartják hülyeségnek a kérdést...ha már van 1-2, aki HASZNOS választ tud nekem, adni, akkor elértem a célomat. A többi meg...igazán nem érdekel... :)
(Max egy piros kéz erejéig.) :D
Gratulálok!
Ez igen! Ez aztán a logikus, és ésszerű következtetés!
A túlnyomó többség állítja, hogy hülyeség, egy pedig egyetért veled, erre te lepontozod a többséget, és annak az egynek hiszel... Ez értelmes hozzáállás, valóban!
Szerintem nyugodtan lépj ki a 20. emeletről, én azt mondom, hogy nem fogsz lezuhanni. Azzal meg ne is törődj, hogy mindenki mást mond, azok hülyék, és le kell pontozni őket.
Te kis észlény! Téged tenyészteni kellene... Bár nem, mégsem, sajnos nem eléggé ritka ez az állatfaj. :-(
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!