Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szűz lányon látszik hogy szűz?

A szűz lányon látszik hogy szűz?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és még szűz.

a barátom is a suliba jár, és ezt tudják mások is, de ma elkezdett piszkálni az osztálytársam, hogy én még tuti szűz vagyok... nem szoltam neki... de folyton piszkált ezzel. Nemértettem mire jött ki... De honnan vette?

szűzszagom van?:)

2010. jan. 26. 19:49
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Jah fiu az o.társam
2010. jan. 26. 19:50
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
abból h nem reagáltad le abból látszik, hogy szűz vagy :), mert utána másképp viszonyulsz a fiukhoz, sokkal közvetlenebb vagy :)
2010. jan. 26. 19:52
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

nemhiszem h látszik xD

én szüz vagyok de pl rolam sokan gondolnák h már nem :D

2010. jan. 26. 19:52
 4/17 A kérdező kommentje:
De hogy kéne reagálnom rá? Nemértem....
2010. jan. 26. 19:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ez fájt.Nem látszik. Húzni akart vele, vagy akár felajánlani a segítségét.(gagyi)Az ,hogy szűz vagy max egy kis félénkségből jön le(fiúk irányában).Ha nincs akkor meg nem mondják, ki nem szagolják, a te szavaiddal élve.
2010. jan. 26. 19:57
 6/17 anonim válasza:
64%
a stréberekről szokták azt hinni h szüzek(nem mondom h te az vagy)legyél kicsit bevállalósabb és legyél többet a fiúkkal:D
2010. jan. 26. 20:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem látszik rajtad. Csak "tippelt", és tesztelt, hogy bejön-e a marhasága. Te pedig nem reagáltad le, ebből úgy gondolja, hogy igaza volt.

Legközelebb szólj be neki valami alkalomhoz illőt. Légy spontán, és ő kussolni fog.

2010. jan. 26. 20:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
ja, egyébként tényleg magabiztosabb lesez, ha már nem vagy az. nekem ez tette helyre az önbizalmamat.
2010. jan. 26. 20:09
 9/17 A kérdező kommentje:

Nemvagyok stréber, messze állok én attol:)

Beszoltam neki, hogy attol hogy nem hiresztelem... abbol gondolja, hogy szűz vagyok? vagy hogy: nagy csalódás érné, ha elmondanám neki, hogy nem vagyok az. Erre mondja, hogy igen, mert tudja, hogy az vagyok... és kérdően néztem rám, mosolyogtam... nemtudtam mit mondjak, zavarba jöttem

2010. jan. 26. 20:26
 10/17 anonim válasza:
100%
szerintem pont a zavarodból látszik :)
2010. jan. 26. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!