A szűz lányon látszik hogy szűz?
17 éves lány vagyok, és még szűz.
a barátom is a suliba jár, és ezt tudják mások is, de ma elkezdett piszkálni az osztálytársam, hogy én még tuti szűz vagyok... nem szoltam neki... de folyton piszkált ezzel. Nemértettem mire jött ki... De honnan vette?
szűzszagom van?:)
És miért baj az az osztálytársadnak h te még szűz vagy? Én is az vagyok, rólam van hogy úgy gondolják, már nem vagyok, de én nyíltan bevállalom h nem voltam még úgy pasival. Ebben semmi szégyellnivaló nincs szerintem. Sokszor többre tartják az olyan lányokat akiket nehezebb megkapni. Ha pedig a kapcsolataid rövidtávúak voltak, akkor meg végképp nincs benne semmi gáz...előbb ismerd meg, bízz meg abban akinek odaadod magad.
16/L
Velem is ugyanezz van, az egyik osztálytársam még az év elején megkérdezte, hogy szűz vagyok-e, én meg azt hazudtam, hogy nem:)
Ez így abba is maradt, majd pár héttel késöbb elkezdett rám mászni, ölelgetni meg puszilgatni stb.
Én meg ugyebár nem hagytam, közöltem vele, hogy huzzon el a francba, és odébb löktem.
Azóta direkt állandóan ezt csinálja, mert élvezi, hogy engem ez idegesít.
Meg közölte, hogy tuti szűz vagyok, mert úgy reagálom le.
De akkor mégis, hogy máshogy kéne le reagálnom?
Nem értem, hogy képzeli, hogy csak úgy letapiz, és megölel.
Nálam is kb. ugyanazz a szitu mint nálad. Fogalmam sincs, hogy lehetne "elvileg nem szűzen" le reagálni:D
Ezek a fiúk hülyék, hogy ezzel cukkolnak. Csak találgatnak.
Én meg szűz vagyok, de mindenki azt hiszi, hogy nem, hogy az ki van zárva... elmúltam már 23 is :D Szerintem valamiféle kisugárzás lehet a dologban, ha feljön ez a téma (szex). Egyes emberek érzékenyebbek a dolgokra, de nem hiszem, hogy ezek a tizenéves fiúk járatosak lennének a testbeszéd olvasásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!