Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valóban ennyire látszik...

Valóban ennyire látszik valakin az, hogy nem szűz, és ez annyira kihat a viselkedésére?! Bővebben lent, hosszú!

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim többsége már 16-17 évesen elvesztette a szüzességét,már csak én meg 2-3 lány vagyunk azok... Azt vettem észre, hogy akik már nem szüzek, azok valahogy felelősségteljesebbnek érzik magukat, meg okosabbnak, meg hogy ők már mindent megtapasztaltak, és azt hiszik felnőttek.A fogamzásgátló használata olyan "menő",sőt alapvető náluk...Én is elgondolkoztam azon, hogy ez is hiányzik a "fejlődéshez"?Változtatna valamit azon, ha én is találnék magamnak valakit, aztán ...?Akkor már nem lennék annyira félénk és visszahúzódó?Olyan magabiztosak és ki mernek állni magukért!!!Mert én gyereknek érzem szinte magam a társaságukban...Annyira rossz...Nekem még soha sem volt barátom, barátaim is alig.Szerintetek ez most hogy van?! 19/L
2009. dec. 15. 17:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

attól hogy sexelsz, nem leszel érettebb. És szerintem a fogamzásgátló használata csak a "k*rva tipusú" lányoknál menő.

Nem biztos hogy magabiztosak, illetve más ha az ember kiáll magáért, és más ha egyszerüen nagy a pofája.

Szerintem csak azért nincsenek barátaid, vagy kevés, mert "rossz körökbe" mozogsz. Nekem pl. az osztályból csak 2 emberel vagyok baráti kapcsolatba, de vannak hobbiaim, és ott sok barátott találtam. 18/F

2009. dec. 15. 17:13
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Érdekes, mintha csak magamat hallanám néhány évvel ezelőtt. Én is pontosan ilyen voltam, ugyanezt éreztem mint te. Nekem sem volt akkor még soha barátom, a szüzességemet későn vesztettem el. Persze körülöttem mindenkinek volt barátja és akkor nekem úgy tűnt hogy milyen felnőttek, tapasztaltak hozzám képest, pedig dehogy. A szexnek és a fogamzásgátlónak semmi köze nincsen a szellemi érettséghez. Ahogy te is írtad "okosabbnak érzik magukat", de valójában nem azok. Én is folyton azon agyaltam hogy más lennék-e ha nekem is volna barátom, de így utólag visszagondolva biztos hogy nem lett volna más. Ha alapvetően félénk és visszahúzódó vagy akkor az alaptermészetedet nem változtatja meg egy kapcsolat, ha csak nem erőszakolsz magadra egy más viselkedésmintát. Ne akarj mindenáron bepasizni hogy olyan legyél mint a többiek. Én nem bántam meg hogy nem álltam be a sorba, és csak 22 évesen lett először barátom, akivel azóta is együtt vagyunk, már 3 éve.
2009. dec. 15. 17:18
 3/19 A kérdező kommentje:
és akkor mit tegyek?szinte kilátástalannak érzem a helyzetet...
2009. dec. 15. 17:30
 4/19 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Van valami hobbid? Mi iránt érdeklödsz?

2009. dec. 15. 18:35
 5/19 A kérdező kommentje:
biologia iránt. nagyon szeretnék orvos lenni
2009. dec. 15. 21:19
 6/19 anonim válasza:
51%
Szia én ugyan fiú vagyok de szeretnék ehhez hozzászólni , én sztem ez helyes h így gondolkozol , én általában mindig is a komolyabb lányokhoz vonzódtam, és például előző barátnőm 13 évesen kezdte és emiatt mindig is lenéztem picit . Én speciel 18 évesen vesztettem el szerelemből a lány is 18 volt és sztem jól döntöttem :) 2 évig voltunk együtt :), sztem is csak rosszfelé keresgéltél , most vagyok 20 lassan 21 és akit most találtam az egy csodálatos lány 19 éves és még ő is szűz és ezt értékelem benne , sőt ki is várom mig ő kész lessz , uh szerintem keress egy normális barátot.
2009. dec. 15. 22:09
 7/19 anonim ***** válasza:
24%
Pont ilyen lány kéne nekem :(
2009. dec. 19. 19:29
 8/19 anonim ***** válasza:

én 20 vok és mindig is irritált ha egy csaj már 1000 fasszal dugott.... nekem ilyen csajaim voltak és egyáltalán nem értékeltek engem :S

imádom a kis ártatlan szűz lányokat! talán hajt a kiváncsiság hogy ő vajon értékelne dugás után? :O

mai csajok egyáltalán nem tisztelik a barátjukat!!! mindig unalmasnak tartják őket és mégis ők túl elfoglaltak. Ilyen egy szűztelen csaj :S

20/F

2009. dec. 19. 20:15
 9/19 anonim válasza:

okés, elsőnek bocs, de a fogamzásgátló 1)orvosi ajánlás 2)biztonság teljes érzése miatt jó. Nekem eddig egy fiúm volt/van, mégse izálnék csak kotonnal :D

Másrészt meg igen, ugyanez nálun és mindenütt, és bár azt mondjátok, önbizalmat nem lehet nyerni, nálam mégis volt vmi pozitív irányba való fejlődás.. lehet h nem vagyok "okosabb", de kiállok jobban magamért, és másokért ha kell :D

2009. dec. 19. 22:33
 10/19 anonim válasza:
19 évesen már nem egyetemen kéne lenni?
2009. dec. 20. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!