Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valóban ennyire látszik...

Valóban ennyire látszik valakin az, hogy nem szűz, és ez annyira kihat a viselkedésére?! Bővebben lent, hosszú!

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim többsége már 16-17 évesen elvesztette a szüzességét,már csak én meg 2-3 lány vagyunk azok... Azt vettem észre, hogy akik már nem szüzek, azok valahogy felelősségteljesebbnek érzik magukat, meg okosabbnak, meg hogy ők már mindent megtapasztaltak, és azt hiszik felnőttek.A fogamzásgátló használata olyan "menő",sőt alapvető náluk...Én is elgondolkoztam azon, hogy ez is hiányzik a "fejlődéshez"?Változtatna valamit azon, ha én is találnék magamnak valakit, aztán ...?Akkor már nem lennék annyira félénk és visszahúzódó?Olyan magabiztosak és ki mernek állni magukért!!!Mert én gyereknek érzem szinte magam a társaságukban...Annyira rossz...Nekem még soha sem volt barátom, barátaim is alig.Szerintetek ez most hogy van?! 19/L
2009. dec. 15. 17:03
1 2
 11/19 anonim válasza:
ja nem szóltam előző vagyok
2009. dec. 20. 09:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne sürgesd és ne is várd. Majd megtalál a szerelem és ha már úsztok a boldogságban akkor megtörténik, de még akkor sem szabad elkapkodni. Azok a lányok, akik hamarabb vesztik el a szüzességüket, hamarabb is égnek ki, ha szabad így fogalmaznom. Ráadásul a fiúk szemében sem érnek sokat, kivéve azokéban, akiknek csak 1 éjszakára kellenek. Ha érdekel a biológia akkor biztosan képben vagy, hogy mennyire nem jó egy 16 éves szervezetnek, ha fogamzásgátló tablettát szed...
2009. dec. 20. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Talán magabiztosabb lesz az ember, de az nem feltétlenül a szüzesség elvesztése miatt van, hanem inkább a szerelem miatt.
2009. dec. 20. 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
De akinél a fog.gátló az menő dolog, nyilván nagyon nagy embernek hiheti magát, miután elvesztette a szüzességét, tehát ezáltal is magabiztosabb lesz. (előző válaszoló)
2009. dec. 20. 17:01
 15/19 anonim válasza:

jó, biztos már ennyire öreg vagyok,de mióta menő a fogamzásgátló? amúgy, inkább szedjen az aki nagy ribanc, addig sem szaporodik :D úgyse véd olyasmik ellen, amiket legtöbbször a több-f.szt-fogtam-mint-kilincset lányok tudnak elkapni mindenhonnan szóval..

amúgy, az hogy első izélés után magabiztosabbak, betehető annak, hogy végre kellettek valakinek arra, ami akkkkora nagy szám az életben ->önbizalom. nekem sztem azért emelkedett egy pöppet az egóm(csak addig h nem futok el mindenki elől), mert végre van valaki, aki úgy szeret ahogyan vagyok :)

2009. dec. 21. 19:09
 16/19 anonim válasza:

én amikor 15 éves voltam már akkor gusztustalannak tartottam, hogy az osztálytársaim minden szünetben elrészletezték az előző esti orális szex élményeiket. És a mai napig gusztustalannak tartom azt, ha valaki kibeszéli ilyen szinten a magánéletét. Ezzel nem menő lesz valaki, hanem bebizonyítja azt, hogy 1. még mindig óvodás szinten van, 2. nem tiszteli sem önmagát sem a párját, 3. sajna nincs más, amivel felvághat.

Attól, hogy szűz vagy, nem kell hogy kisebbségi érzésed legyen. Nem ciki. Egyébként, volt hogy én is úgy éreztem, hogy ha nem lennék szűz, akkor bátrabb lennék és stb.. Aztán megtörtént a dolog, és maradt minden a régi. Mert marhára nem erről szól a szex, hogy menő leszel tőle. Hanem (jó esetben) a szerelemről, és senkinek semmi köze hozzá, hogy kivel, hol, hogyan..

18/L

2009. dec. 22. 20:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem 100százalékosan természetes lenne a viselkedésed, ha nem ilyen világot élnénk,ami van. Ritka, de nagyon értékes tulajdonság a tiéd :-)

Szívesen lennék a majdani barátod helyében, mert nem egy átlagos lányt foghat majd ki személyedben. :-)

2010. jan. 12. 16:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Előző 14 fiú

Most jönnek persze a "14 éves vagy nem tudsz az életről semmit"Az én véleményem más. Ennyi!

2010. jan. 12. 16:30
 19/19 anonim válasza:
Még mindig azt mondom a szerelem miatt más az ember, és a tudattól hogy "ő bizony kellett valakinek". Csak az a baj, hogy sokan csak egy menetre kellettek/nek, de hát jólvan :D
2010. jan. 13. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!