Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az látszik valakin (honnan...

Az látszik valakin (honnan látszik), ha még szűz?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert csomó srác, megy az utcán egy csajra rávágja hogy: "Na ez már biztos nem szűz" ha meg fiúk beszélgetnek lányokkal és feljön a téma akkor (aki valóban még szűz volt) azt mondta rá, hogy te szerintem még szűz vagy, nem? Ez honnan látszik? Divatosan öltözködik a csaj, átlagos sőt mondhatni szépnek is, nem visszahúzódó, akkor ez miből látszik vagy honnan tudják mégis? Nem ez az első eset és voltak ilyen sztorik filmben is például.
2009. okt. 20. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

a már biztos nem szűz az észrevehető. nagyrészt olyanokra mondják, akik 16 évesek, és ránézésre láccik h ez egy ribi. azokra rávágják h már tuti nemszűz, mert úgy viselkedik, úgy öltözködik, mint a suli ribije.

aki meg szűz még, azon is szokott látszódni, de nemtom elmondani h hogyan. egyszerűen van akinek ez láccik.

2009. okt. 20. 16:00
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
hát nem tudom szerintem ez nem igaz aki rávágja hogy ez meg az szüz az meg jól tippel 50-50% ár az esély , hogy eltalálja öltözködhet nőiesen és beszélhet nyíltan a szexről 1 szűz lány is és olyan is lehet hogy egy olyan csaj aki már rég nem szűz visszahuzodo nem beszél róla mert neki tabu téma és igenis visszafogottan öltözködik netán még fius is...
2009. okt. 20. 16:27
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem látszik. Akik ilyet mondanak, azok általában csak tippelnek a viselkedésed alapján. Szépen át is lehet verni őket, elég kevés lehet köztük a nagy tudású gyakorlati pszichológus. (Utóbbiak bizonyos önkéntelen jelekből valóban tudnának következtetni, főleg, ha a beszédtéma ez egy társaságban, ahol hosszan és alaposan megfigyelhetnek téged. Vagyis nem azt vennék észre például a testbeszédedből, hogy szűz vagy, hanem azt, hogyan reagálsz a téma említésére, hazudsz-e, ha egyenesen megkérdik tőled, szűz vagy-e?)

Ami a viselkedésedet illeti, sokan abból próbálják levezetni ezt a kérdést, hogy mennyire vagy magabiztos, kihívó, állod-e hosszabban a másik nem képviselőjének a tekintetét, esetleg Te magad keresed-e azt? Ilyenek. Valójában nem jelent sokat. Vagy bejön vagy nem. Azért egyfajta nagy általánosításra ez is jó, mint bármilyen általános megfigyelés. ("A cigányok sokat lopnak." "A kalapos taták rosszul vezetnek autót." stb. -ezeknek is van valamilyen alapjuk. Lehet tippelni rájuk támaszkodva. De okos ember az életét nem tenné fel egy ilyen tippre.) ;)

2009. okt. 20. 16:34
 4/13 anonim válasza:
71%
Ha valamilyen szexuális téma, de főleg a szüzesség szóba kerül beszélgetéskor, akkor a reakciókból lehet következtetni. Egyébként nem.
2009. okt. 20. 16:57
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Ez hülyeség :) engem mindig szüzeznek csak, mert azt gondolják aki visszahúzódóbb annak nemi életese lehet(nembaj hát egézségükre amúgysincs semmiközük hozzá) :D próbálnak mindent rangsorolni és szeretnek mindenbe beleszólni...
2009. okt. 20. 17:36
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Látni, tudod úgy a szeméből:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
2009. okt. 20. 17:57
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
pettingnél a három ujj már fáj neki
2009. okt. 21. 14:36
 8/13 anonim válasza:
34%
Igen ki van írva az emberek homlokára alkoholos filcel!
2009. okt. 21. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem látszik. Esetleg ha szexről van szó, zavarban érzi magát, ha szűz, mert nem tud érdemben úgy hozzászólni, mint aki tapasztaltabb.

Én azt hittem, hogy ha már nem leszek szűz, nem fognak annyira zavarni a disznó viccek, meg nem fogom annyira azt gondolni, hogy a szex az egy emelkedettebb dolog. De nem így lett.Talán mert egy nagyon tiszta lelkű párom van. Engem biztos szűznek néztek volna továbbra is 20 évesen, ha nem megyek férjhez (ott már fura dolog lett volna szűznek gondolni, hehe).

2009. okt. 22. 00:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem sosem néznek szűznek, mert nagy a szám, a szex téma nem feszéjez, nyíltan tudok beszélni róla, vannak perverz vicceim, amiből arra következtet mindenki, hogy nem vagyok szűz. Szoktam élvezni a szitut, mikor közlöm az illető személlyel, hogy én még szűz vagyok, erre a következő reakció még nagyobb kiguvvadó szemekkel: "21 évesen?"

Egyébként szerintem is csak tippelnek az emberek, amit az én példám is mutat.

2009. okt. 25. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!