Miből lehet látni egy lányon, hogy szűz?
Az van,hogy lehet,hogy tetszem egy fiúnak,akin látszik,hogy eléggé tapasztalt,meg ilyesmi.Sok ismerőse van,bulizni is jár szerintem,meg ilyenek.
Én nem jártam soha bulizni,nem iszok,nem drogozok, nem cigizek.Na és kicsit félek tőle,hogy csak át akar vágni.Az önbizalmam se túl sok,mert van egy kis feleslegem (172cm/75kg),visszafogottan öltözködöm,meg viselkedem,komolynak tartom magam. Tulajdonképpen szinte minden fiútól tartok,hogy majd otthagy! :(Főleg,ha látszik is rajtam,hogy még szűz vagyok,visszahúzódó meg ilyenek.
Segítsetek! :(
Te érted, mit akarsz?
Nézd, lehet itt tanácsot adni, de a vége úgyis az lesz, hogy megd*gatod magad valakivel, hogy nőjjön az önbizalmad, aki aztán feléd se néz, és legközelebb erről írsz ki kérdést. Már a kérdésed is rossz, és annyi probléma van a gondolkodásodban, hogy alig tudnám azt kereken megfogalmazni. Szóval inkább az éeltre hagyom, hogy megtanítson.
Azt nem látni. Esetleg ha megismernek, akkor a viselkedésedből gyaníthatják
Önbizalom terén viszont van behozni valód. Ezért tegyél róla. Járj társaságba, sportolj, ismerkedj. Sok sikert.
"Sose fuss férfi, vagy busz után, ugyis jön a következő"
Az h szuz vagy szerintem nem feltétlenul rossz. kulonben észre fogja venni, azt hogy pont mibol azt nem tom, de biztosan eszreveszi. ha zavar a sulyod, kezdj el sportolni, figyelj arra h mit eszel. amugy én a visszahuzodo lányokat jobban szeretem, de hat izlesek es pofonok. es a kulso nem minden! azt nem mondom, hogy nem számít, de nem csak azon múlnak az esélyeid
"Miért groteszk?"
- Mert: 1. valószínűleg nem látható valakin kívülről az, hogy szűz, mivel már eleve egyénfüggő, hogy ki számít szűznek. 2. érthetetlen, mit szeretnél ezzel. Másnak mutatkozni, mint aki? Gondolod, sosem derülne ki? Valaki mást akarsz megszerettetni amgaddal, mint aki vagy? Vagy esetleg csak attól félsz, hogyha tudja, hogy szűz vagy, akkor ki fog tudni használni? Ez esetben még mit akarsz tőle? 3. Ráadásul mindez a hülyeség egy olyan srác miatt merül fel benned, akiről egy betűnyi pozitív jelzőt nem írtál.
Nem csak az önbizalamddal van baj, hanem az érettségeddel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!