Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miből lehet látni egy lányon,...

Miből lehet látni egy lányon, hogy szűz?

Figyelt kérdés

Az van,hogy lehet,hogy tetszem egy fiúnak,akin látszik,hogy eléggé tapasztalt,meg ilyesmi.Sok ismerőse van,bulizni is jár szerintem,meg ilyenek.

Én nem jártam soha bulizni,nem iszok,nem drogozok, nem cigizek.Na és kicsit félek tőle,hogy csak át akar vágni.Az önbizalmam se túl sok,mert van egy kis feleslegem (172cm/75kg),visszafogottan öltözködöm,meg viselkedem,komolynak tartom magam. Tulajdonképpen szinte minden fiútól tartok,hogy majd otthagy! :(Főleg,ha látszik is rajtam,hogy még szűz vagyok,visszahúzódó meg ilyenek.

Segítsetek! :(

2011. ápr. 20. 15:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon is komolyan gondolkozom.
2011. ápr. 20. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:

A kérdésre: gyakran elvörösödik, elragadtatja magát (pl. nagyon hangosan nevet vmi béna viccen), dadog, kiszárad a torka, elcsuklik a hangja, zavarba jön bizonyos témáktól (kapcsolatok, szex, stb.), béna öltözködés.

De ez nem minden szűz nőre jellemző, csak árulkodó jelek.

Egyébként engem egyáltalán nem ábrándít ki az ilyesmi, magamban nevetek egy kicsit, de ez nem kárörvendés csak eszembe juttatja amikor még én is ilyen voltam férfiként.

26/F

2011. ápr. 20. 17:00
 13/15 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én is az vagyok még...na mindegy.

Csak egy tanács saját tapasztalatomból, én attól a fiútól akitől komolyan akartam valamit nem tagadtam el hoyg szűz vagyok.Sőt még nem is csókoloztam, lesett egyet de elhitte,és nem használt ki. Most 3 és fél hónapja vagyunk együtt,ugyanazok votlak velem is mint Veled!

"Én nem jártam soha bulizni,nem iszok,nem drogozok, nem cigizek.Na és kicsit félek tőle,hogy csak át akar vágni.Az önbizalmam se túl sok,mert van egy kis feleslegem ,visszafogottan öltözködöm,meg viselkedem,komolynak tartom magam. Tulajdonképpen szinte minden fiútól tartok,hogy majd otthagy!"

Szép lassan rá fogsz jönni hogy milyen is az a fiú, nyugodj meg nem kell elsietni mindent. A fő hogy magadat add, ha komolyan gondolja Veled ezek a dolgok nem fogják elriasztani ...és még én sem tudom elhinni hogy nem csal meg ezek miatt,de folyamatosan tesz érte hogy bízzak benne.A kérdésedre a válasz, abból lehet látni hogy nem viselkedsz ri...cosan.

2011. ápr. 20. 18:38
 14/15 anonim válasza:
na majd én segítek mert ezek pfff. szóval én is ugyan ezzel küzdőttem mint te...a barátai előtt felválal?ugy értem ugyan olyan veled akkor is amikor ott vannak vele a haverjai? és szerintem (nekem bevált)add egypár napig a lazát hogy te tudsz jófej is lenni és ha már eljuttotatok az előjátékig akkor ne parázz sok szerencsét :)
2011. ápr. 20. 20:11
 15/15 anonim válasza:

LÉGY NAGYON IS HATÁROZOTT!!mindenben...szerelem, esetleg szex.

Onnan észre sem vevődik

de szerintem egyáltalán nem ciki ha szűz vagy:) én is az vagyok és még sose volt olyan h most emiatt rosszul érezzem magam.

Az osztálytársam(fiú) megkérdezte h az vagyok-e és én azt válaszoltam h igen...hihetetlen de nem hitte el..:) 17L

2011. ápr. 20. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!