Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányon/nőn is simán...

Szűz lányon/nőn is simán végeznek rákszűrést?

Figyelt kérdés
Hogyan (már ha volt valaki ilyen helyzetben)?
2010. júl. 19. 18:14
1 2
 1/12 anonim válasza:
végeznek ,de almásfüzitő
2010. júl. 19. 18:20
 2/12 anonim ***** válasza:
minek szűz lányon rákszűrés? akkor még nem áll fenn a lehetősége a méhnyakráknak, csak ha már élsz szexualis életet.
2010. júl. 19. 18:30
 3/12 A kérdező kommentje:
szerintem inkább életkoron múlik pl. tegyük fel egy 40 éves szűz, mint a filmben? :)
2010. júl. 19. 18:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy szűz lány nem lesz méhnyakrákos :)
2010. júl. 19. 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom HPV-t el lehet kapni szex nélkül is. Csak fiataloknál kevesebb az esélye. De szerintem ha vmi miatt indokolt, akkor csinálnak. Csak óvatosabban.
2010. júl. 19. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Megnézik a melleidet, megtapogatja az orvos, hogy nincs-e csomó benne. Utána felfekszel a vizsgáló asztalra, és gumikesztyűvel belédnyúl, és közben megnyomogatja a hasadat, hogy tapinthatóak-e a petefészkeid, mert ha igen, az nem jó.

Utána egy szondával is belédnéz és egy monitoron megnézi a méhnyak felszínét, hogy nincs-e rajta elváltozás. Végül egy eszköz segítségével kenetet vesz a hüvelyfal felületéről és ezt elküldi laborba.

Ez a vizsgálat független attól, hogy szűz vagy-e, mivel ezt a hpv sem, és a rák sem nézi...

2010. júl. 19. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
de én ugy tudtam, h méhnyakrákot csak nem szűz csajoknál néznek..
2010. júl. 19. 21:48
 8/12 anonim válasza:

hmmm,ez érdekes kérdés.Nővérem barátnőjének volt valamilyen nőgyógyászati baja,de még szűz volt.

Aztmondta az orvos hogy nem tudja megvizsgálni addig amig szűz,csak végbélen keresztül az meg nem lenne jó,így le kellett feküdnie az akori barátjával hogy megvizsgálhassák.

Bár gondolom ez orvostól is függ.

2010. júl. 21. 00:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó tuti baromság. Egy orvos biztos nemmond olyat, hogy feküdjön le a barátjával, mert addig nem tudja megvizsgálni:D:D
2010. júl. 21. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, nekem is volt nőgyógyászati problémám, amikor még szűz voltam és simán meg tudtak vizsgálni.

Ezt a csaj találta ki, hogy "legalizálja" a szüzessége elvesztését... De amúgy jó duma :D

2010. júl. 21. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!