19 éves és szűz, prosti?
Nem útszéli természetesen hanem rendes lakásos azok közül is a jobbik féle.
Teljesen be vagyok már gyepesedve magamban, már egyáltalán nem próbálkozok lányoknál szóval az nem nagyon játszik , hogy barátnővel veszítsem el. Persze hogy jobb lenne ezt én is tudom.
Osztom az ötös véleményét.
19 évesen még nem volt barátnőd? Tudod te hány embernek nem volt még ennyi idősen? De rohadt szerencsétlen vagy, komolyan... Nem tudom felfogni, mért kell prostihoz rohanni, csak mert még szűz valaki... főleg 19 évesen. TIZENÉVESEN!!
Amúgy szánalmas a kérdés, de leginkább a hozzáállásod. Eddig még csak huszonévesek kérdezgették ugyanezt, 1-2 év és lassan ott tartunk, hogy 14 éves kisfiúk rohangálnak prostihoz, mert még szüzek. [facepalm]
És én már eddig is úgy voltam vele, hogy nincs lejjebb... Hova süllyedünk még?
És mért ez a kényszer, hogy mindenki orrba-szájba csinálja a lehető legkorábban?
Arról nem is beszélve, hogy minden normális felnőtt ember kívánja a testiséget, ha nincs párja. Kevés a kivétel. De ettől még nem kell prostizni. Kis önkontroll és kész. Nem d*gásból áll az élet. Habár ha jobban belegondolok, bizonyos embereknél igen, de ők csak maradjanak azon a szinten.
Mást is tudsz ám kezdeni a szexen kívül magaddal az életben.
Ugyanmár öreg,ébredj fel az álomvilágból!
Aki 20 éves koráig nem tudott becsajozni az ha 30 éves koráig próbálkozik akkor sem fog.Ez teljessen egyértelmű.Szóval vagy elmész k.rvázni vagy úgy halsz meg mint egy ferences szerzetes.Mert 2 féle férfi van,aki bejön a nőknek és aki nem.
Akik itt meg azt írják hogy várj még 5 évet vagy várj a csodára ami sosem jön el,azok mind nők.Az ő tanácsuk ebben a témában annyit sem ér mint egy fing a szabadlevegőn.Ezek a nők akik itt kitartásra bíztatnak meg csodavárásról irogatnak neked egymás között kiröhögnek és gusztustalan külsejűnek mondanak el mikor mondjuk meglátnak egy plázában végigmenni a boltok mellett.
Szóval papa nincs sok választásod!...Vagy fizetsz a nőért vagy be kell érned egy 120kg-s malacpofával,vagy szingli maradsz.
Én vagyok az egyik "5 éves" és nem nő. Amit írsz, hogy ha 20-ig nem volt, akkor utána sem, ez butaság.
Mondj 25-t, azzal már inkább egyetértek. És hopp meg is van, hogy miért mondtam azt az 5-st.
Különben egy nő sosem mondana ilyet, hogy 5 év múlva menjen. Egy nő azt mondaná, hogy próbálkozzon élete végéig, és inkább haljon meg szűzként, minthogy prosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!