Lakásos prosti ki fog nevetni? 14 cm hosszú a péniszem. Amúgy szűz vagyok.
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 22:46
1/36 anonim válasza:
Értékelni fogja,hogy érinthetetlen vagy.Nem hinném,hogy te leszel a legrosszabb emléke..
2/36 anonim válasza:
Nem, elkéri a pénzt, elélvezel 2 perc alatt, és letojja, hogy mekkora a farkad.
3/36 A kérdező kommentje:
attól félek, hogy ha meglátja kinevet, hogy mit akarok ezzel. Amúgy is gátlásos nagyon gátlásos vagyok ez miatt.
2012. aug. 7. 22:47
4/36 anonim válasza:
Bocs, nem figyeltem rendesen. Ha szűz vagy, akkor még berakás előtt elsülsz.
5/36 A kérdező kommentje:
rosszul írtam...
amúgy is gátlásos vagyok ez miatt.
2012. aug. 7. 22:48
6/36 anonim válasza:
A prostinéni nem tolómérővel vár az ajtóban hanem széttett lábbal! Ő ebből él nem az élvezetért szexel.
37F
7/36 anonim válasza:
egy prosti akkor sem nevetne ki ha 5 cm lenne. neki az a lényeg hogy megkapja a pénzét.
Amugy meg sok pasinak van ekkora és mégis találnak lányt nem szorulnak rá prostikra. Nem Te vagy az egyetlen ekkora mérettel, sőt van kisebb is...
8/36 anonim válasza:
A prostinak az a lényeg, hogy megkapja a pénzét, nem élvezni akarja a szexet. Amúgy meg a 14 cm egyáltalán nem kicsi, hanem az átlag körül, picit felette van és bővel elég. Nem 20 cm-es f@sz kell egy nő kielégítéséhet. De ha neked egyszerűnn k*rvázni, mint elfogadni önmagadat, én nem foglak lebeszélni róla.
24/n
9/36 anonim válasza:
Szerintem inkább menj biztosra. Keress egy 70 év feletti prostit, mert ha ki is röhög, legalább a pénzeddel nem tud elszaladni...
10/36 anonim válasza:
Szerintem ha meglátja inkább a pénzed se kell neki csak távozz.. Sok kur.a szolgáltatás ide-oda dolgon kívül szereti élvezni is a szexet, ahozz meg a 14 cm elég karcsú, ne röhögtesd ki magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!