Lakásos prosti ki fog nevetni? 14 cm hosszú a péniszem. Amúgy szűz vagyok.
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 22:46
32/36 anonim válasza:
XD jÓ volt reggel ezt végigolvasni
33/36 anonim válasza:
Nekem csak másfél centivel nagyobb a tiedénél, de engem nem nevetett ki a prosti, sőt élvezte is (vagy csak tettette.)
és nem nyomtam be teljesen neki.
23f
34/36 anonim válasza:
korod?
és volt már valami?
elmentél oda...vagy nem....gondolom nem...de majd ha elmész feltétlen jelezz vissza, hogy milyen volt.
35/36 anonim válasza:
Nem a meret a lenyeg, lehet neked 25cm ha mar az elojateknal elsulsz. Nekem 15cm es eddig meg nemvoltra panasz. Ami pedig a prostit illeti hat ketlem h pont a mereted fogja ot izgatni. Udv: 26/f
36/36 anonim válasza:
"Szerintem kinevette, és öngyilkos lett."
áháháháhá XDXDXD.. szerintem amúgy a kérdező már el is felejtette hogy itt valaha feltette azt a kérdést. Még biztos valahol ott van a memóriájában persze, de kétlem hogy ide valaha leírja a végkifejletet, akármi is volt az....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!