Még szűz vagyok. Szerelmi csalódások után prosti?
22/F vagyok. Volt már barátnőm, nagyon szerelmes voltam belé, de elhagyott, még mielőtt bármi történt volna. Azóta kétszer is igazán beleszerettem 2 lányba, de mindkettő elutasított, sőt, az egyik még le is lépett valaki mással.
Pedig én megtettem mindent. Tényleg mindent, a lehető legjobbat nyújtottam, és tessék, ez sem elég.
Nincs sok kedvem tovább szenvedni, és már amúgy is nagyon el vagyok késve.
Úgyhogy kezdek gondolkozni a könnyebbik úton, hogy elmegyek egy prostihoz. Szerintetek megéri?
ha neked nincsenek fenntartásaid a dologgal kapcsolatban, akkor menj nyugodtan.
engem mondjuk zavarna a dolog, szerintem ne add fel, nem ciki szűznek lenni.
Már bocs,de ha szűz vagy,akkor azok nem voltak a nőid,szerelmeid és távolról sem nyújthattad a legjobbat.
Nyugodtan menj el lakásos szolgáltatóhoz és tanulj,érezd jól magad.Ezért vannak.
Olyan dolog ez,mint a szakismeret óra,vagy szakmai gyakorlat.Hiába jó az elmélet,ha a gyakorlat nem megy.
Ha nem vagy kőműves,nem tudsz házat építeni,ennyi.
Ez nem old meg semmit feltétlenül..
Részben le fogsz értékelődni, és az önbecsülésed sem lesz ettől több. Az élvezet meg mulandó és érzelem nélkül nem is az igazi...
Ráadásul a legújabban már bár én sosem jártam K*rváknál de még azt is elárulják menet közben hogy egyébként van barátjuk.. hogy még egy jóízüt b*szni se tudj..
Na,az utolsó tényleg nem volt még örömlánynál.
Mindenben a kedvedre tesz egy ilyen nő,teljesen olyan az egész,mintha éppen felszedtél volna egy csajt és már dughatod is.
Egyszer bekapcsolva felejtette a mobilját akinél voltam és 2 percig kért bocsánatot érte.Persze azonnal kinyomta.
Mindent megtesznek érted és teljesen normálisak.Olyan paraszt dologgal,mint amit az előző írt,én még nem találkoztam.
0:50: akkor helyesbítek: a legjobbamat nyújtottam, és ez nem volt elég. Szerelmem igenis lehetett, legfeljebb nem viszonzott (ami szívás).
Szóval szerintetek a prostizás segíthet-e valamit a jövőre nézve? Mivel azért ezt nem végleges megoldásnak tervezem.
Ha csak azért akarsz prostihoz menni, mert úgy érzed el vagy késve, ne tedd! Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki 22 évesen még szűz, sőt...én örülnék, ha a barátomnak én lennék az első:)
Inkább ciki, hogy a mai fiatalok között az a normális, ha valaki már 14-15 évesen heti rendszerességgel váltogatja a szexpartnereit...
Ha azért fordult meg a fejedben, mert vannak bizonyos kielégítendő szükségleteid, és "magaddal" már nem bírsz :), akkor menj...bár lehet zavarna a tudat, h egy olyan nővel vagy együtt, aki csak a pénz miatt tesz meg neked bármit, s lelki, de még csak testi vonzalmat sem igen érez irántad. Ahogy leírtad a helyzetet, nekem ettől érettebb férfinak tűnsz, aki tiszta, érdekektől mentes, érzelemteljes együttlétre vágyik.......................na de ezt te tudod:)
Lényeg, hogy nem kell megfelelned a mai e l t o r z u l t társadalmi normáknak, ha te jól érzed magad így!
24/N
Véleményem szerint fene mód túl van értékelve a férfiaknál ez a szüzesség dolog. Csak azért ne menj el egy prostihoz, hogy "túl legyél" a dolgon. Ha amiatt aggódsz, hogy végigmész az utcán és mindenki észreveszi rajtad, hogy nem voltál nővel akkor ne parázz ezen, nincs mindenkinek hatodik érzéke.
Nem tudom, hogy mikor ért véget a legutóbbi kapcsolatod, de ha nem rég, akkor javaslom, hogy várj néhány hónapot amíg kitisztul a fejed és világosan látod a dolgokat. Ha ezek után is vágysz a szexre akkor áldásom rád :)
Jómagam voltam prostinál, többször is, nem bántam meg a dolgot, sőt sokkal jobbat nyújtott mint a volt barátnőm. Talán azért is, mert prostizásnál az "ügyfél" a központi alak, mindent megad neki a nő amit vár.
Ennek ellenére azt mondom várj még, semmiről sem vagy lekésve! Ki tudja talán, holnap szembe jön veled az igazi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!