19 éves és szűz, prosti?
Figyelt kérdés
Nem útszéli természetesen hanem rendes lakásos azok közül is a jobbik féle.
Teljesen be vagyok már gyepesedve magamban, már egyáltalán nem próbálkozok lányoknál szóval az nem nagyon játszik , hogy barátnővel veszítsem el. Persze hogy jobb lenne ezt én is tudom.
2012. aug. 8. 20:57
2/15 A kérdező kommentje:
Érhető a kérdés szerintem mindenki számára, nem kell a kötekedés. :)
2012. aug. 8. 21:00
3/15 anonim válasza:
Még próbálkozz 5 évig, ha semmi nem jön össze, akkor hajrá.
4/15 anonim válasza:
Már bocs, de rohadtul nem értem a kérédst...
5/15 anonim válasza:
19 évesen begyepesedve? :D Valaki még 25 évesen is szűz és nem szégyeli, mert van benne annyi tartás, hogy ne az legyen a fontos, hogy "elveszítsem, meg essek már túl egy csajon", hanem hogy komoly kapcsolatra tegyen szert és társat keressen magának. Szánalmas... inkább küzdenél egy normális csajért.
6/15 anonim válasza:
3. olvasásra értettem a kérdést, nem kötekedés! Persze, tiszteld meg a barátnődet azzal, hogy előtte egy prostiba mártod a farkad, utána szereted őszintén!
7/15 anonim válasza:
szerintem is várj vele még 5 évet...
addig nézd az xhamster.com-ot
8/15 anonim válasza:
Ne csak egyszer menj el,minimum 5 hogy tapasztalatot szerezz...remélem az otodiknel eljárás vmi vírust
10/15 A kérdező kommentje:
Nem azért akarok elmenni hogy elvesszem szüzességet és ne legyek szűz. Nem ez számít számomra meg nem tartom cikinek se. Csak szükségét érzem már testi kapcsolatra.
2012. aug. 8. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!