Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz srác + prosti? Bővebben alul

Szűz srác + prosti? Bővebben alul

Figyelt kérdés
21 éves szűz srác vagyok. Hosszas kínlódás és kudarcsorozat után az ellentéte nemmel úgy döntöttem eleget vártam, belevetem magam a női nem rejtelmeibe, és elmegyek egy prostihoz. A kérdésem pedig elsősorban azokhoz irányul, akik hasonló cipőben jártak: Megbántátok-e? Mennyibe került? Hogyan hatott ez ki az életetekre?(az igényes prostikra gondolok nem az útszéliekre)
2010. nov. 12. 23:15
1 2 3 4
 1/31 Pocahonsaurus ***** válasza:
63%
Meg fogod bánni.
2010. nov. 12. 23:16
 2/31 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem sem jó ötlet..
2010. nov. 12. 23:18
 3/31 A kérdező kommentje:
Hát igazából nincs sok választásom, valahogy nekem is ki kell elégülni. :)
2010. nov. 12. 23:22
 4/31 anonim válasza:
75%
Szerintem inkább várj még. Szerelemben egyértelműen sokkal jobb élmény lesz a szex. 21 évesen még nem vagy elkésve. Jó persze tudjuk a mai 15 évesek már ágyról ágyra járnak. Most ne mondd nekem hogy egy csajnak sem jössz be? ...:) 15/L (bocs hogy ennyi idősen ugatok itt...)
2010. nov. 12. 23:23
 5/31 anonim ***** válasza:
62%
jaj, ne prostit keress, a mai világban annyi, de annyi csaj van, akik örömmel, bérmnetve "beavatnának" :)! Komolyan:). CSak meg kell őket találni! és 21 éves vagy csak, nem olyan vészes az. ha 31 lennél, azt mondanám, ott már gáz van...de én pl. 20 éves csaj vok, és van olyan o.társam, fiú, aki szintén még szűz.
2010. nov. 12. 23:27
 6/31 anonim ***** válasza:
33%

Ismerek pár embert, aki prostival vesztette el. Nem bánták meg. "Felszabadultak."

Biztos, hogy te is erre vágysz. Hajrá!

2010. nov. 12. 23:30
 7/31 A kérdező kommentje:

23:23, 23:27:

Ezen a fázison már túl vagyok. Az elmúlt kb 2 évben kb 40-50 lánynál próbálkoztam, hol rögtön a közepébe vágva, hol csak barátként indítva. Egyik sem jött be :) Több energiát, időt, és pénzt pedig már nem szeretnék felesleges vállalkozásba ölni

23:30: Remélem nekem is hasonlóan jó lesz :)

2010. nov. 12. 23:38
 8/31 anonim válasza:
61%
megbánnád:( én is megbántam hogy egy olyan csajjal volt az első akit nem tiszta szívemből szerettem bár nagyon szerettem:)
2010. nov. 12. 23:41
 9/31 anonim ***** válasza:
40-50 lány 2 év alatt. :) Ahha, tehát fejenként jutott akkor egy lányra mennyi is? 2 hét? És ezek után csodálkozol, hogy nem jutottatok el a szexig. Drága bartom, talán nem kellene rögtön a szexre hajtanod a csajoknál, és több sikered lenne.
2010. nov. 13. 09:33
 10/31 anonim válasza:
52%

Azt nem tudom, hogy te megbannad-e, mert nem ismerlek.

En nem bantam meg, nekem prostival volt az elso. A masodik is...

Azota mar tizeneve felesegem van.

Szerintem amugy sem baj, ha az elso "igazinal" mar van egy kis tapasztalatod.

2010. nov. 13. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!