Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz srác + prosti? Bővebben alul

Szűz srác + prosti? Bővebben alul

Figyelt kérdés
21 éves szűz srác vagyok. Hosszas kínlódás és kudarcsorozat után az ellentéte nemmel úgy döntöttem eleget vártam, belevetem magam a női nem rejtelmeibe, és elmegyek egy prostihoz. A kérdésem pedig elsősorban azokhoz irányul, akik hasonló cipőben jártak: Megbántátok-e? Mennyibe került? Hogyan hatott ez ki az életetekre?(az igényes prostikra gondolok nem az útszéliekre)
2010. nov. 12. 23:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
én 30 éves koromig vártam igy mint te,és semmi,végül is elmentem egy lányhoz,aranyos volt meg kedves is,de nem éreztem semmit,xal ne várjál csodát,ezek a lányok csak gumival csinálják,és úgy xar sem érzel..
2010. nov. 13. 14:53
 12/31 anonim válasza:
69%
én mondjuk 16 voltam mikor elveszitettem a szomszéd lányal aki 15 volt én voltam neki az elsö és ö is nekem az elsö semmit nem éreztem iránta ö lehet többet érzett nem is lett késöbb semmi közöttunk de semmi különös érzés nincsen benne hogy nem szerettem nem gáz sztem ha egy prostival veszited el :) hajrá!
2010. nov. 13. 17:04
 13/31 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ezerszer nagyobb "élmény", ha olyannal feküdsz le először akit tényleg szeretsz. Hidd el megéri várni.
2010. nov. 13. 23:19
 14/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

23:19 - Hát az valószínűleg soha nem következne be az eddigi csajozási "eredményeket" figyelembe véve :)A másik dolog pedig, hogy mint azt leírtam, nem szeretnék több időt és energiát ebbe belefektetni. Ennyi visszautasítás után az ember már nem nagyon vágyik ismerkedésre :)

2010. nov. 14. 02:02
 15/31 anonim ***** válasza:

ma 02:02

igazad van ne várj semmire,mert mire észreveszed,MEGÖREGEDTEM

2010. nov. 14. 08:53
 16/31 199303 ***** válasza:

szerintem még várj kicsit :) ne fordulj prostihoz késöbb szerintem lehet megbánod. biztos van sok lány akinek tecel mint ahogy azt már mondták elöttem. nem hiszem h olyan csunya lennél h ne kelenél senkinek:)

17/L

2010. nov. 14. 09:28
 17/31 anonim válasza:
69%
Én 29 évesen vesztettem el a szüzességemet egy 21 éves prosti lánnyal. Nem volt nagy élmény, akarom mondani alig állt fel, egyszerűen nem izgatott a helyzet, hogy most pénzért. A végén magamnak kellett kivernem. Ettől függetlenül pszichésen felszabadulást jelentett. Ha téged annyira nyomaszt a dolog, akkor tedd meg. Sok sikert, de adj a minőségre:)
2010. nov. 14. 10:24
 18/31 anonim ***** válasza:
és ha lefekszel egy prostival, mi változik szerinted? Lehet, hogy felszabadultabb leszel, viszont az 1 alkalom lesz, attól még nemlesz egyből barátnőd... Szerintem várj még
2010. nov. 16. 18:20
 19/31 anonim ***** válasza:
Mellesleg, én ugyan férfi vagyok, de nekem eleve nem kellene olyan nő, aki prostituálttal vesztette el a szüzességét.
2010. nov. 16. 18:22
 20/31 199303 ***** válasza:
miért van férfi prostituált is?:D h a lány is eltudja vesziteni a szüzeségét prostival?:D
2010. nov. 17. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!