Miért akarják az emberek olyan korán elveszíteni?
Én keresztyén vagyok, és a Biblia azt mondja ne paráználkodj, de minden házasságon kívüli szex paráznaság. Én nőtől függetlenül nem fogok szexelni esküvő előtt, de ezt csak azért mondom, mert ez a kérdés nem egy győzzetek meg típusú kérdés, nem is egy meg akarlak győzni kérdés.
Igazából az érdekel, hogy mi oka van annak, hogy a házasság előtt muszáj szexelni a leendő pároddal (jó esetben csak vele). A házasság nem csak a szexről szól, akkor, miért mondják, hogy nem tudjuk mibe megyünk bele?
Mert valakinek az élet csak a szexről szól, jobb időtöltése nincs.
Én nem fogok házasságig várni vele, csak addig, míg nem találok olyan embert, aki tisztel, és akivel megvan a megfelelő vonzalom, hogy annyira közel engedjem magamhoz.
Aztán szépen elmúlik az ifjúság...megházasodsz és rájössz, mekkora egy idióta voltál, hogy annyi mindent kihagytál.
Ezután jön az az időszak, amikor bőven lesz majd mit meggyónnod. Aztán jön a válás, a következő házasság...stb.
Aki kihagyja a fiatalság megélését, jellemzően később fog bele olyasmibe, amit aztán nehezen tolerál egy férj/feleség.
Persze ez nem törvényszerű, csak jellemző.
Hallelúja testvér!
Ez itt mind szép és jó, de az érdekel, hogy MIÉRT.
Az utolsónak, és a 4-esnek mondanám, hogy az élet nem a szex.
A vallás igaz, hogy a házasság előtt van (mármint rangsorban), de nem emiatt mennek tönkre a hívő házasságok, hanem mert ők is emberek, és problémák mindenhol vannak. De például a #4-es válaszát kifejtené valaki, hogy miért gondoljátok így? Amiket leírtok én is tudom, én is a világban élek, én nekem is vannak nem hívő barátaim, és nézek tévét... Inkább az indok érdekel.
Amúgy 15/F vagyok
Azért, mert csordatársadalom van. Mindenki azt csinál, amit akar, de mégis mindenki azt csinálja, amit a másik is csinál. Nincs az embereknek önálló véleményük sem, mert mindenki csinálja azt, ami neki tetszik. Így állunk hozzá mindenhez.
Mindamellett a média minden faja is a szexualitást erőszakolja belénk. Manapság alig akad egy film szexjelenet nélkül.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!