Most meg van a lehetőségem elveszíteni a szüzességem, szerintetek megtegyem?
Figyelt kérdés
16/F
Megismertem egy nagyon sexy 17 éves lányt, aki be vállalta hogy elveszi a szüzességem. Tényleg nagyon csinos, szerintetek ne halasszam el az alkalmat?
Én NEM szeretném elhalasztani az alkalmat, mert nem hiszem hogy lesz még egy ilyen. :D Mondtam neki hogy ok, de azt is mondtam h azért meggondolom. Szerintetek?
Nem hiszem hogy találok még egy ilyen sexy lányt. Szerintetek nem korai a 16 évesen elveszteni a szüzességet egy fiúnak?
2012. aug. 2. 17:24
2/13 anonim válasza:
A "sexy" az a nevére, a vallására vagy a nemi identitására utal?
4/13 anonim válasza:
Úgy látom betojtál,ha akarod megyek helyetted.Bár én már nem vagyok szűz.
5/13 anonim válasza:
Ezt ne tőlünk kérdezd, ha készen állsz rá akkor hajrá.
6/13 anonim válasza:
Ez most valamiféle felvágás akar lenni?De én a helyedben biztos hogy nem hagynám ki.
7/13 anonim válasza:
hát ha vonzódsz hozzá akkor ki ne hagyd, hülyeség, hogy érzelmek is kellenek elsőre, persze jobb a szex ha szerelmes vagy, de erre nem kell várni szerintem, majd eljön egyszer, de addig lehet szexelni:)
az lenne gáz ha olyannal akarnád elveszíteni akihez nem vonzódsz.
8/13 anonim válasza:
én is meg legjobb spanom is meg egy csomó ismerősöm 14 évesen vesztette el a szüzességét szval told be neki;)
9/13 A kérdező kommentje:
ja jó ok kösz a válaszokat :D
2012. aug. 2. 17:37
10/13 anonim válasza:
várjuk a beszámolót! megírod majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!