Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most meg van a lehetőségem...

Most meg van a lehetőségem elveszíteni a szüzességem, szerintetek megtegyem?

Figyelt kérdés

16/F

Megismertem egy nagyon sexy 17 éves lányt, aki be vállalta hogy elveszi a szüzességem. Tényleg nagyon csinos, szerintetek ne halasszam el az alkalmat?

Én NEM szeretném elhalasztani az alkalmat, mert nem hiszem hogy lesz még egy ilyen. :D Mondtam neki hogy ok, de azt is mondtam h azért meggondolom. Szerintetek?

Nem hiszem hogy találok még egy ilyen sexy lányt. Szerintetek nem korai a 16 évesen elveszteni a szüzességet egy fiúnak?

2012. aug. 2. 17:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sűrgősen tedd meg, nehogy úgy járj mint én, aki 24 évesen semmit se tapasztalt meg.
2012. aug. 3. 14:23
 12/13 A kérdező kommentje:
ja megírom majd XD
2012. aug. 3. 19:18
 13/13 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy, igen. De ha nem szerintem nem éri meg. Bár én épeszűen gondolkodom, nem úgy mint az előttem szólók. Ők gondolom már idősek ezért "mennének helyetted", de te még csak 16 vagy, szóval szerintem gondold meg! ;)
2012. aug. 5. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!