Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tudnánk ilyen kilátásokkal...

Mit tudnánk ilyen kilátásokkal kezdeni?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel megpróbáltuk a szexet, kb 2 hete. Előtte párszor volt már ujjazás, de akkor is csak 1 ujjam fért be, max 3 cm-re, de akkor már fájt neki. 2 ujj meg véletlenül se ment be. Mindketten szüzek voltunk. Mikor megpróbáltuk a szexet, úgy éreztem bent voltam már, de nagyon fájt neki, szól abbahagytam. Kb 1-2 cm-re lehettem bent csak, 5 másodpercig sem. Egy hét elteltével próbáltam ujjazni, de még mindig csak az egyik ujjam fér be, és az is csak addig a 2-3 centiig, mint régen. Nem tudom mit csináljak már, nagyon elszomorít, hogy ennyire szűk...
2012. júl. 30. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
nem izgatod fel eléggé + használjatok síkosítót
2012. júl. 30. 11:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Fel van izgulva, nagyon is. De akkor is ez van...
2012. júl. 30. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A szex az nem arról szól, hogy odamegyek, oszt bedugom, hanem van előtte előjáték. Fel kell izgatnod, hogy benedvesedjen, ha meg ez ennyire nem megy, használjatok síkosítót.
2012. júl. 30. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Lassan kell csinálni és semmi se lehet száraz, se a hüvelye, se az ujjad. Ha az ujjaddal érzed, hogy kicsit is dörzsölődik, már nem jó. Simán kell siklania.
2012. júl. 30. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Előjáték!!! Lassan, sokat!

Ne rögtön bedugni akard, a szex messze nem csak erről szól. Ha szűz a lány, akkor félhet is, és akkor pláne nem fog tudni ellazulni.

Esetleg meg lehetne próbálni, hogy mielőtt konkrét dolgokra kerülne sor, előtte szájjal elégítsd ki, és kis idő múlva újra izgasd fel.

Bedugni meg csak akkor akard, amikor annyira felizgult, hogy legszívesebben magára rántana. És akkor is csak óvatosan. Tudom, macerás, de nekünk nőknek mindig kicsit "nehezebb", mert nekünk kell befogadni a testünkbe a másikat.

2012. júl. 30. 11:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Mindenki leírja már, hogy nedves kell hogy legyen...

Már nagyon nedves volt és teljesen fel volt izgulva. Nem hiába lett összemarva a nyakam meg a hátam. Volt előtte ujjazás is meg nyalás is. Minden. Akkor se működött... -.-"

2012. júl. 30. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a válasz az, hogy a barátnőd testileg-lelkileg készen áll már a pettingre, franciázásra stb., de a behatolásra még nem.
2012. júl. 30. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!